Beauty

Pedichiura french. Cele mai frumoase modele

A. S.
September 26, 2019 16:06 PM

Pedichiura french poate avea un aspect natural, poate fi colorată sau chiar accesorizată cu produse speciale pentru un plus de originalitate. Iată cum poți obține pedichira french perfectă și ce modele poți alege

Chiar dacă în ultima perioadă pedichiura french și manichiura french nu au mai fost la fel de des întâlnite, readaptate, acestea pot fi oricând o soluție dacă îți dorești niște unghii cu un aspect deosebit.

Pedichiura french. Modele

Atunci când vorbim despre pedichiură french, variantele de modele pot fi foarte multe. Pe lângă modelele clasice de pedichiură french, cele obținute prin aplicarea culorii albe peste o bază nude, există și variantele colorate. Așadar, poți opta pentru french cu roșu, cu negru, pastel sau orice culoare îți dorești. Asta pentru că pedichiura și manichiura franțuzească nu mai sunt de mult timp făcute doar cu alb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evefeetqueen (@evefeetqueen) on

Cum obții pedichiura french

Efectul french se obține prin aplicarea unui strat de ojă albă sau de altă culoare la vârful unghiilor, urmînd curbura lor,  astfel încât totul să pâră cât mai natural. Nu toată lumea reușește să aplice uniform acest strat de ojă pe curbura unghiei. Tocmai de aceea este benzile speciale pentru manichiura și pedichiura french.  Acestea se pun pe unghie, lăsând liberă doar partea superioară.

După aplicarea ojei, benzile se înlătura. În final, după ce unghiile s-au uscat se aplică un strat de ojă foarte deschisă, roz sau nude, după preferințele fiecăreia. Pedichiura french are avantajul că se poate efectua și pe unghii scurte. Unghiile pot fi conturate frumos chiar dacă sunt tăiate drept.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by taniav_nails&beauty.es.it (@taniav_nails) on

Ce trebuie să știi dacă-ți faci pedichiura french acasă

O pedichiură french va fi niciodată ok din punct de vedere estetic, dacă pielea de pe picioare este îngroşată şi uscată. Așadar, un prim pas important, dacă îți faci pedichiura acasă, este să înmoi pielea moartă şi să o cureţi blând, dar eficient. Pedichiura french trebuie să fie curată, fresh şi să împrospăteze picioarele. Pentru asta ai nevoie de o piele fină şi frumoasă, ca să pui în valoare unghiile.

Ţine picioarele în apă călduţă minimum 10 minute, foloseşte piatra ponce pentru călcâie şi taie unghiile drept, dar fără colţuri care te pot răni când unghia creşte. Ai grijă de cuticule şi foloseşte un o ustensilă specială sau chiar capătul ascuțit al pieli cu care să le împingi spre unghie, în loc să le tai şi să rişti să te răneşti.

Lasă unghiile să respire câteva minute şi pileşte cu grijă colţurile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika Bo (@erikabo9) on

Dacă vrei ca pedichiura french să reziste mai mult timp, nu uita să aplici un primer, o soluţie de bază pentru unghii, poate chiar un tratamnet care te va feri de unghii îngălbenite și inestetice, după ce vei da jos baza.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika Bo (@erikabo9) on

Citește și: MODELE DE UNGHII FRENCH ALB! CELE MAI FRUMOASE IDEI