Fashion

People's Choice Awards 2020: cum s-au îmbrăcat celebritățile

iulia.statie
November 16, 2020 12:29 PM

Aseară a avut loc decernarea premiilor People’s Choice, iar noi putem spune că ne bucurăm nespus că avem parte și de o ceremonie pe covorul roșu, chiar dacă mult mai restrânsă și foarte diferită față de ce am văzut până acum în anii precedenți.

Pe aceeasi temaDe la faliment la afaceri de miliarde! Cele mai spectaculoase reveniri din modă

Nu suntem singurele ce s-au bucurat de acest eveniment, căci starurile cu siguranță așteptau momentul de a apărea pe covorul roșu, pregătindu-și ținute pline de glamour sau relaxate, în ton cu vremurile prin care am trecut toți. Multe premii au fost duse acasă, publicul hotărând de data aceasta cine sunt cele mai bune staruri în anul 2020.

Lăsând la o parte faptul că ne-am bucurat pentru celebritățile noastre favorite și am stat cu sufletul la gură așteptând să aflăm câștigătorii, am avut și câteva ipoteze interesante vestimentare. La fel ca și la Festivalul de Film de la Veneția, această ceremonie a fost dominată de reinterpretări ale celebrei slip dress, de costume sau set-uri, dar și de funde sau anumite exagerări făcute prin drapaj.

 Jameela Jamil

Jameela este regina culorilor țipătoare atunci când vine vorba de aparițiile sale pe covorul roșu, optând de multe ori pentru rochii glamuroase, înfoiate, cu trene lungi, dar mereu colorate. Iată că de această dată, ea a ales un costum roz semnat Christopher John Rogers, demonstrând că a fost extrem de atentă la trend-urile din acest sezon, mai cu seamă faptul că nuanța puternică se află în top.

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis a avut o apariție extrem de puternică în acest costum maro, iar proporțiile ținutei au pus-o în evidență, demonstrând că nu degeaba a fost numită Fashion Icon în anul 2020. Ținând glamourul la minimum prin sacoul cambrat (o alegere reușită, fără a opta pentru oversized) și pantalonii ușor evazați, ea și-a îndreptat atenția spre o pereche de cercei mari, dar și spre coafură și machiaj. Să mai spunem ceva de faptul că stăpânește foarte bine culorile toamnei?

Demi Lovato

Demi a schimbat nu una, nu două, ci cinci ținute în seara cea mare. Pentru prima apariție, ea a optat pentru un set cărămiziu glittery, format din bluză și pantaloni largi, ce ne transmite un mesaj cu privire la stilul vestimentar din 2020, anume faptul că totul merge în zona casual, însă, putem să ne jucăm și cu anumite elemente pline de glamour, cum ar fi glitter-ul.

Tiffany Haddish

Tiffany a fost una dintre vedetele ce au mers pe o reinterpretare a celebrei rochii slip dress, ce a făcut furori în această vară datorită senzualității de care dă dovată. Într-o creație Prabal Gurung, decupată pe un picior, cu un decolteu amplu și un print inedit, aceasta a strălucit, arătând că putem să îmbrăcăm o piesă fascinantă și dacă nu are o trenă demnă de premiile Oscar.

Urmărește galeria foto pentru a vedea ținutele vedetelor!