News

Persoanele din lumea modei care s-au îndrăgostit de aplicația TikTok

iulia.statie
March 29, 2020 12:00 PM

Te plictisești acasă? Te gândești să îți descarci aplicația TikTok despre care toată lumea vorbește? Te uiți la tutoriale pe youtube cu dansuri și coregrafii inedite? Nu ești singura!

Pe aceeasi temaHailey Bieber și Justin Bieber sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Persoanele din lumea modei care s-au îndrăgostit de aplicația TikTok

Izolarea și lipsa de evenimente sociale le-a făcut pe cele mai adorate vedete să apeleze la această aplicație, din disperarea de a se distra. Nu te-ai fi așteptat la acest lucru, nu-i așa? Totuși, aplicațiile social media reprezintă acum modul în care putem păstra legătura cu toată lumea și ne oferă o multitudine de distracții.

Hailey Bieber și Bella Hadid se antrenează prin videoclip-urile pline de coregrafii ce devin virale, vrăjindu-l și pe Justin Bieber pentru a accepta provocarea.

Tommy Dorfman își petrece timpul cu Kaia Gerber, documentându-și interesele pentru toți admiratorii lor. Ashely Benson și iubita ei, Cara Delevigne se distrează pe această aplicație, deci nu mai durează mult până le vom vedea pe cele două supermodele cu propriile conturi.

Bineînțeles, poți să faci și videoclipuri amuzante, iar Oliver Rousteing demonstrează acest lucru. El le arată fanilor cum lucrează de acasă.

Această lume este încă dominată de adolescenți, însă vedetele noastre se distrează și ele la fel de tare, îmbrățișând orice au de oferit aplicațiile social media.