News

Personajul jucat de Chris Not, Mr. Big, nu va apărea în continuarea serialului Sex and the City

iulia.statie
February 19, 2021 12:42 PM

Fanii serialului ‚Sex and the City’ ar trebui să fie gata pentru o dezamăgire uriașă. Se pare că actorul Chris Noth nu își va lua rolul înapoi pentru continuarea proiectului, deci s-a zis cu speranța de a-i vedea pe Carrie și Big din nou împreună.

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai cool cupluri vintage de vedete

Ce se întâmplă cu personajul jucat de Chris Noth

De asemenea, David Eigenberg, ce l-a jucat pe partenerul Mirandei Hobbes, pe nume Steve Brady, ar putea să nu se întoarcă, dar un reprezentant a declarat pentru publicația Page Six că acesta negociază momentan cu producătorii.

Mr. Big este partenerul lui Carrie Bradshaw, iar mulți fani își amintesc cum au privit povestea lor complicată de dragoste cu sufletul la gură. Până la urmă, aceștia s-au căsătorit, după o nuntă care a avut un final dezastruos, în primul film din 2008.

În pelicula din 2010, perechea este prezentată străduindu-se să treacă peste problemele pe care le aduce mariajul, dar, la final, aceștia încearcă să își repare relația și depășească toate încercările. Din păcate, acum el nu va mai face parte din viața personajului Carrie Bradshaw în continuarea serialului HBO.

Kim Cattrall, ce o joacă pe Samantha Jones, nu va apărea în serial

În luna ianuarie, trei actrițe ce joacă rolurile principale anunțau că serialul va avea parte de o continuare ce se va numi ‚Just Like That’, așa că le vom revedea pe Carrie Bradshaw, Charlotte York Goldenblatt și Miranda Hobbes.

Cele trei au dezvăluit noul teaser al serialului pe platformele de social media. „Nu m-am putut abține să nu mă întreb…unde sunt ele acum?”, a scris Sarah Jessica Parker. „Tu, eu, New York…totul este posibil.”, a dezvăluit și Nixon. „Totul este posibil…ne întâlnim acolo!”, a spus Kristin Davis pe Instagram.

Din păcate, Kim Cattrall, ce o portretizează pe Samantha Jones, nu se va întoarce pentru a lucra la acest proiect. De-a lungul anilor, ea și Sarah Jessica Parker nu au avut o relație extrem de bună, fiind condimentată cu numeroase certuri.