News

Pete Davidson s-a despărțit de Kim Kardashian și recunoaște că face terapie! Ce implicare a avut Kanye West

maria.apostol
August 9, 2022 13:14 PM

Doar nouă luni a durat povestea de dragoste dintre Pete Davidson și Kim Kardashian. Fără să detalieze motivele, aceștia au invocat doar că au ”programe foarte încărcate” care le-au răcit relația și, într-un final, a dus la destrămarea ei.  

Kim Kardashian și comediantul Pete Davidson s-au despărțit după 9 luni de relație. Membra familiei Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și vedeta show-ului “Saturday Night Live”, au decis să se separe pe cale amiabilă. Motivul: ”din cauza programelor încărcate și a distanței”.

În decizia lor este posibil să fi cântărit și hărțuirea pe care a trebuit s-o îndure actorul din partea fostului soț al divei americane.

Pete Davidson s-ar fi întâlnit cu un terapeut pentru a-și trata o presupusă trumă pe care a suferit-o după luni de hărțuire online din partea lui Kanye West,  din cauza relației sale cu Kim Kardashian, relatează DailyMail.

Surse din preajma comediantului susțin că acesta ar fi decis să caute ajutor de specialitate. Asta după ce Kanye a făcut numeroase postări amenințătoare despre el pe rețelele de socializare. Ba chiar a susținut că a murit, după ce a plătit pentru o știre falsă într-o pagină a unui ziar.

În tot acest timp, Kim Kardashian „l-a apărat energetic” pe Pete și a blamat comportamentul fostului ei soț.

Amenințată cu un alt sex tape?

Șocul a fost extrem de mare pentru Kim, care ar fi aflat de existența unei noi înregistrări deocheate de la fiul ei în vârstă de 6 ani. Care la rândul lui a văzut o reclamă cu asta. Momentul a fost dezbătut într-un episod din noul ei show de televiziune.

De asemenea, Kim Kardashian a dezvăluit că l-a sunat în lacrimi pe fostul ei soț, Kanye West. Vedeta i-a mărturisit că fiul lor, Saint, i-a arătat într-o zi o reclamă ce anunță ,,noi imagini incendiare” din filmarea interzisă adulților în care apare Kim Kardashian și fostul iubit. Ea susține că respectiva reclamă a apărut subit pe tableta fiului ei în timpul unui joc video online.