News

Peter Philips, nepotul Reginei Elisabeta, divorțează

iulia.statie
February 11, 2020 12:28 PM

Nepotul Reginei, Peter Philips și soția sa, Autumn, au decis să se despartă după 12 ani de mariaj, după cum au anunțat astăzi.

Pe aceeasi temaCum a reacționat Regina Elisabeta după ce a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry renunță la statutul lor regal

Peter, 42 și Autumn, 41, și-au informat familiile cu privire la decizia lor de a divorța, luată la finalul anului trecut după ce au realizat că „aceasta este cea mai bună decizie pentru cei doi copii și pentru prietenia lor”.

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din septembrie anul trecut și se pare că erau despărțiți deja de câteva luni.

Peter Philips, nepotul Reginei Elisabeta, divorțează

În anunțul făcut de un oficial al cuplului a fost dezvăluit și că ei își vor crește împreună fiicele, Savannah, 9 ani și Isla, 7 ani. Totuși, nu este precizat dacă Autumn o să se întoarcă în Canada și o să își ia și copiii cu ea, ce au dublă cetățenie.

Se zvonește că aceasta a fost inspirată de alegerea Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta în Canada împreună cu micuțul Archie după ce au renunțat la titlurile regale.

Aceasta este o altă lovitură pentru Casa Regală Britanică, după ce Prințul Andrew a renunțat la îndatoririle regale după ce a fost implicat în scandalul cu Jeffrey Epstein, urmat de decizia lui Meghan și Harry de a se muta din Marea Britanie.

Această decizie a lui Peter o va afecta în mod special pe Regina Elisabeta, ce era foarte apropiată de soția acestuia, Autumn.

„După ce au informat Regina și membrii ambelor familii, Peter și Autumn au decis să se despartă. Ei au ajuns la o concluzie în care această decizie este cea mai bună pentru copiii lor și pentru prietenia pe care și-o împărtășesc.”, au zis oficialii Palatului Buckingham.

„Decizia de a divorța a venit după multe luni de discuții și deși este tristă, este una amicală. Ambele familii au fost triste cu privire la aceste vești, însă susțin decizia lor de a-și crește împreună fetele.”, au continuat aceștia.