News

Petrecerea aniversară a lui Jennifer Aniston: Ce regulă atipică a impus vedeta și cine a încălcat-o

ioana pana
February 12, 2019 16:02 PM

Chiar dacă nu ne vine să credem, Jennifer Aniston și-a serbat cea de-a 50-a aniversare weekendul acesta. Bineînțeles că petrecerea nu se putea să nu fie una pe măsura actriței, care a câștigat de-a lungul carierei sale Globul de Aur și a fost nominalizată de nici mai mult, nici mai puțin de 77 de ori pentru alte premii.

Petrecerea aniversară a lui Jennifer Aniston: Ce regulă atipică a impus vedeta și cine a încălcat-o

Având loc la un hotel de lux din Los Angeles, aniversarea a adus la un loc cele mai importante nume din lumea filmului și nu numai: Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr., Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres, George și Amal Clooney, Katy Perry și lista poate continua. Cea mai controversată apariție a fost, totuși, cea a lui Brad Pitt, fostul soț al sărbătoritei. Cei doi au divorțat în 2005.

Dincolo de cei ce au luat parte la petrecere, cea de-a 50-a aniversare a lui Jen s-a remarcat printr-o regulă atipică în rândul preferințelor celebrităților: fără social media. Totuși, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow și Derek Blasberg, au încălcat “interdicția” postând poze pe Instagram dintr-un photo booth.

Katy Perry nu s-a abținut din a le atrage atenția acestora. “FĂRĂ SOCIAL MEDIA” a comentat artista la postarea lui Kate Hudson, iar Kate i-a răspuns prompt și fără ezitare “am avut permisiune”.

Roundup ✨ #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on