Fashion

Petrecerea aniversară Cosmpolitan România 20 de ani: ce ţinute au purtat vedetele!

irina.letitia
October 25, 2019 15:28 PM

Joi seară, 24 octombrie, revista Cosmopolitan a aniversat 20 de ani de existenţă pe piaţa din România şi a celebrat evenimentul cu o petrecere tematică, cu un dress code cât se poate de provocator: anii 2000! Vezi ce ţinute au purtat vedetele la party şi cum au interpretat, în stilul propriu, moda anilor 2000!

Petrecerea aniversară Cosmpolitan România 20 de ani: ce ţinute au purtat vedetele!

Stim deja că în această perioadă, anii 2000 au revenit în modă şi influenţează puternic tendinţele sezoniere. Apariţia Cosmopolitan România a coincis cu această decadă şi prin urmare, invitaţii au fost provocaţi să dea frâu liber imaginaţiei şi să adapteze ţinutele specifice anilor 2000, modei din 2019.

In mod evident, sursele de inspiraţie au fost artiştii de top din acea perioadă. Ne gândim la ţinutele purtate de Britney Spears, Christina Aquilera, Destinys Child şi mai ales, de fetele de la Spice Girls (chiar şi Victoria Beckham, care aborda atunci un stil complet diferit de actualitate).

Am văzut foarte mult denim, pantaloni cu talie foarte joasă, topuri scurte cu vedere la abdomen, latex şi piese de inspiraţie sport.

Sore a ales această ultimă variantă, îmbinând stilul sport cu cel elegant într-o ţinută compusă dintr-un compleu sport şi o jachetă tip tuxedo, alături de o pereche de pantofi stiletto animal print.

 

Alina Eremia
Alina Eremia

 

Alina Eremia a purtat o ţinută care ne-a dus cu gândul la apariţiile lui Posh Spice din anii 2000, care s-a remarcat în perioada Spice Girls prin rochiile negre, mulate, purtate invariabil cu pantofi şi sandale cât mai decupate, cu toc înalt.

Vezi în galeria foto ce alte ţinute au purtat vedetele şi cum au interpretat orginal dress code-ul evenimentului!