Fashion

Piese de care nu ne vom despărți în această iarnă

iulia.statie
November 25, 2020 15:45 PM

Atunci când temperaturile sunt extrem de scăzute, poate fi greu să ne gândim la un look reușit ce poate să ne țină și de cald atunci când ne dorim să ieșim în oraș cu cineva. Totuși, ce poți purta într-o noapte specială atunci când temperaturile sunt pe minus, dar tu îți dorești o ținută chic?

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Piese din piele

Piesele din piele reprezintă trend-ul edgy, ce se află acum prin preferințele tuturor. De la pantaloni la fuste, opțiunile sunt nelimitate, așa că nu te teme să abordezi chiar și mai multe piese din acest material în aceeași ținută, fie că îți dorești un set, sau că propui o fustă cu o jachetă din piele.

Blană ecologică

Atunci când ai o astfel de jachetă, trucurile de styling sunt nelimitate, mai ales că este o piesă ce nu trebuie să îți lipsească din garderoba de iarnă. O poți purta cu o rochie în caz că îți dorești un look delicat, sau cu o pereche de pantaloni din denim și cizme înalte.

Salopeta

Nu există o piesă mai ușor de introdus în ținute ca salopeta, iar, în perioada de iarnă, aceasta îți poate ține de cald. Optează pentru o creație cu mâneci lungi pentru a te asigura că frigul nu te va acapara în timpul zilei și adaugă o jachetă lungă.

Statement

Mânecile bufante sau cu fel de fel de artificii au cunoscut succesul în acest an, mai ales pentru faptul că pot transforma o ținută plictisitoare în una extrem de chic. Joacă-te cu volumele în această iarnă și optează pentru astfel de piese pe care le poți introduce în look-urile casual.

Confort

De multe ori ne dorim să purtăm rochii în acest sezon, dar nu găsim unele extrem de călduroase. Intră aici în poveste rochia pulover, ce este extrem de versatilă, călduroasă și confortabilă. Poți să o porți cu o pereche de cizme înalte când îți dorești un outfit pentru a ieși seara.

Carouri

Paltoanele din carouri și-au făcut drumul în fiecare magazin în acest sezon, pentru că acest print inedit este cel ce primează în iarna anului 2020. Poți să îl introduci în ținute edgy, alături de piesele de piele și bocanci, sau în ținute rafinate, cu rochii, pulovere sau pantaloni cu un croi drept și cizme lungi.