Fashion

Piese din serialul ‚Emily in Paris’ pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă

iulia.statie
October 19, 2020 18:37 PM

Pe lângă faptul că Emily merge pe tocuri ca nimeni alta, lucrează extraordinar pe social media și are un vecin extrem de interesant, aceasta a adus în fața spectatorilor și o garderobă cel puțin controversată, criticată îndelung de unii, însă, cu siguranță are un farmec aparte.

Pe aceeasi temaLily Collins a dezvăluit care este vârsta personajului ei din serialul ‚Emily in Paris’

Plină cu piese de lux, printre care unele semnate de Chanel, Alexandre Vauthier și Christian Siriano, garderoba creată de către Patricia Field, aceeași ce a stat și în spatele ținutelor lui Carrie Bradshaw, personajul principal din serialul faimos ‚Sex and the City’ cu siguranță ne-a dat puțin peste cap, dorindu-ne să vedem și următoarele sezoane pentru a putea urmări o maturizare stilistică a personajului Emily.

Totuși, potrivit platformei Lyst, se pare că serialul a lansat și câteva trend-uri atunci când vorbim de piesele vestimentare, fanii serialului remarcând câteva obiecte ce au un aer parizian, perfecte pentru garderoba oricui.

Fustele în culori tari

Cu siguranță tuturor ne-au atras atenția fustele în culori țipătoare pe care Emily alegea să le poarte, iar print-urile inedite nu au lipsit din garderoba personajului principal. Potrivit platformei Lyst, cererea pentru fusta în imprimeu de șarpe Ronny Kobo a crescut cu 22%, iar fusta roz din denim semnată Chiara Ferragni, ce este sold out, a cunoscut o creștere de 68%. Creația ce a cunoscut un succes imens a fost fusta asimetrică galbenă Ganni, căutările crescând cu 289%, potrivit Vogue.

Gențile cu mâner

Deși accesorizarea este criticată în serial, fanii adoră unele alegeri pe care Emily le face. Spre exemplu, căutările pentru geanta Kate Spade Nicola au crescut cu 34%, iar pentru geanta Aldo Handful, ce și-o poate permite oricine, cu 64% în căutări. Nici piesa Marc Jacobs Jelly Snapshot Camera nu a trecut neobservată, interesul pentru aceasta crescând cu 92% după lansarea serialului.

Bucket hat

Cunoscută și ca ‚pălăria de pescar’, se pare că această piesă devine și acum un must-have pentru fanii lui Emily. Aceasta are numeroase accesorii, însă, căutările pentru cuvântul ‚bucket’ au crescut cu 342% încă de când show-ul a fost lansat pe Netflix.

Bereta

Ce ar fi stilul franțuzesc fără clasica beretă? Nu doar că am văzut-o peste tot în magazine în acest sezon, dar Lyst indică faptul că ar trebui să te grăbești să îți achiziționezi o astfel de piesă, căci beretele în nuanțe de roșu sunt la mare căutare. Ba chiar, acestea au cunoscut o creștere de 100% în căutări. Totuși, pe lângă creația roșie pe care Emily o poartă, poți găsi o multitudine de astfel de piese în diferite nuanțe.