Fashion

Piese esențiale pentru un look de vară french

irina.letitia
June 27, 2019 20:38 PM

Când vine vorba despre ţinutele de vară, indiferent de sezon, inspiraţia french rămâne una dintre opţiunile preferate pentru apariţii cu stil. Brigitte Bardot, Jane Birkin, Laetitia Casta sunt figuri reprezentative pentru moda franţuzească, iar ţinutele lor legendare inspiră şi astăzi piesele esenţiale pentru un look de vară chic.

Piese esențiale pentru un look de vară french

Mariniera, eşarfele purtate ca bentiţe, pantaloni 3/4, balerinii sunt doar câteva dintre piesele clasice care compun o garderobă estivală reuşită. Sunt haine pe care cu siguranţă le ai deja în garderobă şi care ne duc instantaneu cu gândul la apariţiile de pe riviera franceză. Desigur, nu trebuie să te aflii acolo pentru a le purta, ele pot fi uşor adaptate în cotidian pentru ţinute retro chic.

Aşadar, am studiat apariţiile estivale ale celor mai admirate franţuzoaice, de atunci şi de acum, şi am întocmit o listă cu cele mai iubite piese vestimentare de inspiraţie french care îţi vor face vara mai frumoasă.

Iată care sunt acestea!

Mariniera este prima piesă ce nu trebuie să îţi lipsească din garderoba de vară. Poate fi un tricou cu mânecă lungă, scurtă sau chiar un maieu. Imprimeul în dungi, alb cu bleumarin, fascinează atemporal şi aplicat oricărei ţinute, va aduce un aer de vacanţă inconfundabil. Este reprezentativ pentru stilul french chic şi poate fi purtat extrem de simplu, alături de o pereche de jeanşi scurţi cu talie înaltă şi o pereche de tenişi de pânză.

Un alt obiect pe care îţi recomandăm să îl integrezi în stilul tău estival este eşarfa. Poart-o de această dată în stil clasic, tip batic – imaginile iconice din filmele franţuzeşti, din maşini retro decapotabile, te vor inspira şi de această dată. O poţi purta la fel de bine şi ca bentiţă, dacă ţi se pare mai potrivit.

View this post on Instagram

@carodaur via @aks ⚡️

A post shared by Scandinavian Inspired Fashion (@scandinavianfashions) on

Verifică şi galeria foto pentru restul pieselor esenţiale pentru un look de vară french! Te vor cuceri pe loc!