Fashion

Piese pe care toată lumea ar trebui să le aibă în garderobă

iulia.statie
October 29, 2020 16:48 PM

Când intrăm într-un nou sezon, cu siguranță nu ne gândim să ne achiziționăm un tricou alb, ce ar putea să treacă drept plictisitor. Mai ales atunci când nu am mai purtat o ținută plină de glamour de câteva luni încoace.

Pe aceeasi temaCe parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Totuși, ținutele noastre de zi cu zi nu ar putea lua viață dacă nu am avea în garderobă câteva piese esențiale. Chiar dacă unele ar putea trece drept clasice, simple, află că acestea te pot scoate din impas oricând ai nevoie de un outfit bun la îndemână.

Tricoul alb

Este foarte posibil să ai o colecție întreagă de tricouri albe, iar unele să fi devenit chiar pijama, căci au fost purtate de prea multe ori, iar culoarea nu s-a păstrat. Acesta este defectul tricoului clasic, așa că este timpul să îți achiziționezi unul nou dacă vrei să pornești o ținută cu ceva esențial.

Denim

Deși este posibil să existe o tentație pentru a cumpăra o pereche de pantaloni cargo sau sport, ținând cont că în ultimele luni ne-am axat pe confort iar pantalonii din demin nu prea aduc aminte de acest lucru, află că o pereche de jeans într-o culoare închisă merge la absolut orice, de la look-uri casual cu încălțăminte masculină la pantofi și cizme lungi cu toc.

Blazer

Este adevărat, aceste piese au devenit mult mai cool în ultimii ani, fiind reinventate într-un stil cât mai bold, dar a investi într-un blazer clasic, negru, oversized, este alegerea perfectă atunci când nu ai o jachetă pentru ținutele tale elegante.

Dresuri negre

Chiar dacă este posibil să ai amintiri nefericite cu dresurile din copilărie, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât apreciem mai mult aceste piese ce ne țin de cald în sezonul răcoros și ne permit să purtăm ținute senzuale, rochii de vară și așa mai departe.

Jacheta din demin

Este posibil ca această piesă să fie cea mai versatilă din cele clasice, căci o putem purta atât primăvara, vara și toamna. Se potrivește la fiecare stil, fie că preferi romantismul și ai garderoba plină de rochii delicate și diafane sau vrei să îți compui outfit-uri cool de toamnă și să adaugi un pulover.

Maleta

O poți purta cu pantaloni, fuste, sau pe sub rochii, efectiv, maleta merge cu orice. Alege una neagră sau una într-o nuanță de nude pentru a putea să o asortezi la mai multe ținute fără a oferi o explozie de culoare în acest sezon.

Cămașa albă

Există ceva mai clasic ca o cămașă albă? Bineînțeles, atunci când vorbim de această piesă ni se duce gândul la un look profesionist, însă, generația nouă de trendsetteri ne-a demonstrat că poate fi transformată și în fustă sau purtată în moduri cât mai nonconformiste.