Fashion

Piese pe care trebuie să le încerci în această iarnă

iulia.statie
January 7, 2021 16:08 PM

Sezonul răcoros vine cu foarte multe provocări din punct de vedere vestimentar. Totuși, atunci când ai grijă să combini elementele, materialele și volumele potrivite, te poți bucura de o ținută foarte bună ce te va feri de frig. Celebritățile au câteva look-uri extrem de bune, din care ne putem inspira oricând.

Pe aceeasi temaBella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

Uneori, pentru cele ce preferă simplitatea vestimentară, accesoriile pot să fie cheia succesului, iar unele vedete, cum ar fi Zendaya, știu foarte bine acest lucru. Altele, printre care Hailey Bieber, încearcă orice tendință nouă și o duc la rangul de artă prin tușa personală. În acest an, ne-am dat seama că vrem să arătăm chic în timp ce ne simțim bine, iar confortul a fost preferat de toată lumea.

Hailey Bieber

Hailey Bieber are un stil effortless chic atunci când nu este prezentă la diferite evenimente sau prezentări de modă, iar ținutele pe care le afișează sunt extrem de ușor de reinterpretat. În această iarnă, pantalonii din latex se bucură de un real succes, fie că sunt baggy sau skinny. Modelul alege deseori să îi combine cu diferite jachete oversized pentru un aer mai elegant.

Lucy Hale

Set-urile și costumele s-au reîntors în tendințe, dar materialele pe care le observăm sunt inedite. Din catifea sau satin, aceste piese arată extrem de bine indiferent de ocazie, iar Lucy Hale știe foarte bine acest lucru, apărând într-un costum semnat Tommy Hilfiger. Un alt trend din această iarnă îl reprezintă bluzele delicate, iar actrița a combinat două tendințe extrem de populare într-un singur look.

Zendaya

Atunci când piesele clasice formează un outfit, nu poți da greș! Zendaya s-a remarcat ușor ca fiind un adevărat style icon datorită riscurilor pe care le face în moda street style sau pe covorul roșu. De data aceasta, actrița a preferat un look simplu, dar cu un twist edgy, combinând o rochie furou cu o jachetă de piele și adăugând dresuuri negre și accesorii.

Dua Lipa

Piesele pe alb sunt purtate în acest sezon, iar cele cu decupaje fanteziste au cucerit vedetele. În cazul de față, Dua Lipa, ce merge pe un stil futurist cu accente puternice retro, a ales un body pe care l-a combinat cu pantaloni cu un croi elegant, la care a adăugat o geantă de umăr. Ne place foarte mult simplitatea, dar și senzualitatea pe care o oferă piesele afișate de cântăreață.

Bella Hadid

Cizmele înalte sunt un must have în fiecare iarnă, mai ales dacă ne dorim să optăm pentru piese cât mai feminine. În cazul de față, Bella Hadid a afișat un pulover lung, tip rochie, talia fiindu-i accentuată de curea. Alegerea este una încercată de toată lumea, ce funcționează, dar dacă îți dorești să te asiguri că nu te va acapara frigul, optează pentru o fustă midi.