News

Pink va lua o pauză de la muzică!

iulia.statie
November 15, 2019 10:42 AM

Pink va lua o pauză de la muzică!

Pe aceeasi temaPink, dezvăluiri din căsnicia cu Carey Hart. Cum rezistă de 17 ani împreună

Pink a participat la evenimentul Country Music Association Awards, miercuri seara, Artista a anunțat pe scenă că va lua o pauză de la muzică.

Artista a fost prezentă la eveniment alături de cei doi copii și de soț.

Pentru cel puțin un an, artista vrea să lase în urmă muzica și concertele.

Pink va lua o pauză de la muzică!

„Este timpul să fac și altceva pentru un minut”, a spus artista, confrom The Mirror.

Pink, în vârstă de 40 de ani, a fost în ultimii doi ani ocupată cu turmeul „Beautiful Trauma”, iar acum dorește să se axeze pe altceva.

Înainte de ceremonie, ea s-a fotografiat cu soțul ei, Carey Hart și cei doi copii, Willow (8 ani) și Jameson (3 ani).

Pink este căsătorită cu motociclistul profesionist, Hart, de 13 ani. Ei s-au cunoscut în 2001, iar în 2006 a urmat frumosul eveniment.

Solista a recunoscut că face terapie de aproximativ 18 ani, adică de când cei doi au început relația. Ba chiar, ea a recunoscut că acesta este motivul pentru care ei încă sunt împreună.

„Carey şi cu mine facem terapie de cuplu de 17 ani, toţi în care am fost împreună. Este singurul motiv pentru care noi astăzi mai suntem împreună. Nu există nicio carte în care să scrie uite aşa se face”, a dezvăluit Pink.

„Carey vorbeşte poloneză, eu vorbesc italiană. Nu vorbim aceeaşi limbă.”, a continuat aceasta.

„Venim din familii distruse şi nu am avut vreun model vizavi de cum să-ţi păstrezi familia întreagă şi să trăieşti în această viaţă nebună. Şi nu există vreo carte în care să scrie: Uite, aşa se face asta. Aşa că mergem la terapie de cuplu şi funcţioneză”, a adăugat artista.

Sursă: Unica