News

Pippa Middleton confirmă sarcina și vorbește despre cum își menține corpul în formă

Verdict.ro
June 10, 2018 14:16 PM

Pippa Middleton este cunoscută pentru dragostea de fitness și sport și e determinată să se mențină în formă și în timpul sarcinii.

Sora mai mică a Ducesei de Cambridge, în vârstă de 34 de ani, a confirmat public că este însărcinată, în rubrica ei pentru Waitrose Weekend, explicând și ce regim urmează ca să rămână fit.

Pippa, care e căsătorită cu afaceristul James Matthews, a recunoscut că a fost „norocoasă” să  treacă de primele 12 săptămâni de sarcină fără să aibă grețuri matinale. Sora ei, Kate, nu a putut spune același lucru, fiind la polul opus cu o stare extrem de agravată de astfel de simptome.

Asta i-a permis să facă sport trei – patru zile pe săptămână, în funcție de nivelul de energie, în primul trimestru. Se ducea la sală pentru a-și menține condiția fizică, practica yoga și pilates, dar se asigura că rutina ei era mai ușoară decât de obicei.

„Până acum m-am concentrat pe fese, spate și zona pelvisului plus interiorul gambelor și am evitat abdomenele,” a explicat ea.

Dacă nu e la sală, atunci merge pe bicicletă sau se plimbă cu greutăți ca să rămână activă, însă spune că nu mai face jogging.

Pippa Middleton este determinată să își mențină corpul sănătos și are grijă de ea în timpul sarcinii.

Foto: Splashnews