News

Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Sora ducesei și-a arătat burtica de gravidă la Jubileul de Diamant al Reginei

maria.apostol
June 6, 2022 14:16 PM

Sora mai mică a ducesei de Cambridge a confirmat zvonurile care o dădeau însărcinată pentru a treia oară! Pippa și-a arătat burtica de gravidă în cadrul evenimentului care a marcat 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a. 

În timp ce mai toată atenția s-a îndreptat asupra Reginei Elisabeta, un alt moment remarcabil s-a făcut remarcat în cadrul regal, care a adunat la un loc toată familia cu sânge albastru. Burtica de gravidă a Pippei Middleton a magnetizat atenția publică! Cu această ocazie specială, sora ducesei a confirmat cea de-a treia sarcină.

Potrivit reporterilor, Pippa este însărcinată din nou. Asta la doar un an după ce a devenit mamă pentru a doua oară. În vârstă de 38 de ani, sora mai mică a lui Catherine și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinți pentru a treia oară.

Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, pe nume Arthur. Precum și o fetiță de 14 luni, pe care o cheamă Grace.

Ținând cont că James Matthews și Pippa Middleton sunt extrem de discreți, nu este de mirare faptul că au preferat să țină sarcina ascunsă până acum.

Pippa Middleton și Kate Middleton au o relație foarte bună

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit în mai 2017 la biserica Sf. Mark din Englefield. Iar alături de ei au participat și copiii cuplului Kate Middleton și Prințul Willial. Anul trecut, fratele lui Pippa și Kate, James Middleton, s-a logodit cu Alizee Thevenet. Deși aceștia au spus că vor amâna nunta deocamdată din cauza pandemiei.

Noul bebeluș va avea cu cine să se joace, ținând cont că se bucură de doi frați mai mari, dar și de mulți verișori. Kate Middleton și Prințul William au trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.