News

Pique a fost părăsit de un milion de fani după ce a înșelat-o pe Shakira!

maria.apostol
June 19, 2022 10:27 AM

În timpul emisiunii ”Sálvame de la Telecinco TV, expertul în Digital Marketing, José Noblejas, a prezentat ce spun cifrele și tendințele de pe rețelele de socializare, după ce în media a explodat scandalul despărțirii dintre Gerard Pique și Shakira. În timp ce fotbalistul catalan începe să se ducă în jos, cântăreața columbiană este în urcare.

Doar pe Instagram, Shakira a crescut în ultimele 28 de zile cu două milioane și jumătate de urmăritori. Asta în schimb ce Gerard Piqué a scăzut cu aproape un milion!”, a detaliat expertul.

Dar marca.com susține că, dacă Pique și-a pierdut fanii, nu are de gând să-și piardă și copiii. Și e dispus să se mute și el la Miami, dacă Shakira are de gând să plece cu cei doi băieți din țară.

Zvonul care circulă prin Barcelonei e că Pique, care e un tată extraordinar, ar lua în calcul varianta să meargă după copiii lui la Miami. Asta dacă într-un final Shakira se va hotărâ să îi ia și să plece. Deoarece tot ceea ce-și dorește, dincolo de Barca, este să fie împreună cu băieții lui!”, a anunțat jurnalistul Albert Lesnan tot la emisiunea mai sus menționată.

Iar lucrurile par să se simplifice. Fostul coleg al lui Pique, acum antrenor al catalanilor, Xavi, l-ar fi anunțat că nu mai contează pe serviciile lui. Pregătindu-se să-l înlocuiască pe veteranul din centrul apărării cu francezul Joules Kounde.

Shakira și Pique, despărțire cu scandal

Reamintim că la începutul lunii iunie Shakira a fost cea care a anunțat despărțirea de Pique, în urma dezvăluirilor că acesta ar avea o relație cu o tânără de 20 de ani din Barcelona.

Nu mai există cale de întoarcere: cântăreața columbiană fotbalistul Barcelonei au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira și Pique și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Nu sunt căsătoriți, dar au de împărțit multe lucruri”, a declarat o sursă pentru presa din străinătate.