News

Ploaia, un impediment pentru vedete la premiile Oscar 2020

iulia.statie
February 10, 2020 05:46 AM

Deși în prognoza meteo era anunțată o ploaie ușoară duminică în Los Angeles, vedetele au fost surprinse de o ploaie torențială în unele părți ale orașului, iar zona în care premiile Oscar 2020 se țineau nu a scăpat de acest fenomen meteo.

Pe aceeasi temaBradley Cooper şi Lady Gaga, moment romantic la Oscar 2019! Cei doi au cântat împreună pe scenă

Ploaia, un impediment pentru vedete la premiile Oscar 2020

Înainte ca show-ul să înceapă, muncitorii au trebuit să intervină pentru a scăpa de apa ce umpluse prelatele de plastic ce acopereau covorul roșu, ce începe de pe Hollywood Boulevard și acoperă o distanță destul de mare.

Deasupra covorului roșu, ploaia se strânsese pe acoperișul de plastic, iar echipa a fost nevoită să înlăture bălțile formate pentru a nu avea parte de un accident chiar la premiile Oscar.

Deși trebuia să fie una dintre cele mai spectaculoase nopți de la Hollywood, unii membrii din echipa de organizare au trebui să recurgă la acest lucru în diferite momente ale spectacolului, pentru a se asigura că ploaia nu va deranja vedetele.

Reporterii și fotografii de la fața locului s-au plâns de vreme și au specificat că la premiile Oscar a fost răcoare și mereu le-a fost frică atunci când au observat că apa se strânge deasupra lor, neștiind dacă acoperișul de plastic poate suporta greutatea.