Fashion

Poșete de piele în trend și plicuri la modă în 2020

A. S.
January 24, 2020 21:38 PM

Genți supradimensionate, poșete, plicuri, borsete. Toate acestea se poartă și în 2020, însă modelele sunt reinterpretate, astfel că oricine poate găsi în noile trenduri ceva care să i se potrivească.

2020 nu ne lasă fără opțiuni în ceea ce privește accesoriile de bază și anume gențile, poșetele, plicurile. Putem oricând să optăm pentru clasic, însă, dacă vrei să ții cont de trenduri, iată ce poți alege anul acesta:

Genți de damă, poșete și plicuri. Ce se poartă în 2020

Poșeta Slouchy, la modă în 2020

Geanta pouch Bottega Veneta a avut un așa succes, încât marii designeri n-au ezitat să reinterpreze modele de genți slouchy. Acestea vor continua să fie la modă și în 2020.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Accesstorize (@accesstorize) on


Borsete

În mod obișnuit, borsetele sunt considerate un accesoriu sport sau casual, total nepotrivite pentru o ținută elegantă. În următorul sezon, case de modă precum Givenchy, Chanel și Fendi și-au propus să schimbe acest lucru. Pline de stil și rafinament, aceste borsete au fost purtate cu rochii office, compleuri elegante și paltoane feminine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Finishthelook (@finishthelook.co.uk) on

Citește și: TENDINȚE GENȚI 2020! CE MODELE SE VOR PURTA ANUL VIITOR!

Genți la modă 2020 – Micro gențile

Micro gențile nu sunt o opțiune practică, fiind suficient de „mari” încât să iei cu tine doar un ruj sau un card. Acestea sunt însă foarte chic și una din cele mai inedite opțiuni din acest an. La Dolce & Gabbana, Jacquemus și Givency au fost propuse atât poșete în miniatură, cât și forme noi, diferite, cum ar fi micro geanta cilindrică.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Inside International (@fashion_inside_international) on

Poșete 2020 – Geanta dublă

Această tendință a surprins multe fashioniste, însă unele din ele au și îndrăgit-o și au adoptat-o întocmai. Tendințele de modă în materie de genți pentru 2020 au fost prezentate de designeri cu opțiuni de design foarte diferite, în culori aprinse și saturate. Avantajul este că, având la dispoziție mai multe compartimente, îți poți păstra lucrurile mai organizate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Singles 싱글즈 (@singlesmagazine) on

Citește și: TREND-URI DE PE PODIUMURI PE CARE TOATĂ LUMEA LE VA PURTA ÎN 2020