News

Poveste de dragoste de la Hollywood: Katy Perry și Orlando Bloom

iulia.statie
December 12, 2019 18:44 PM

Publicația Us Weekly a dezvăluit că, după trei ani de despărțiri și împăcări și o cerere în căsătorie, Orlando Bloom și Katy Perry și-au amânat nunta. Planificată pentru decembrie, nunta a fost acum hotărâtă pentru anul viitor și cei doi vor avea două ceremonii.

Pe aceeasi temaOrlando Bloom speră să devină din nou tătic!

Nu vă faceți griji privind despărțirea, căci o sursă le-a declarat celor de la US că ei sunt „îndrăgostiți nebunește unul de celălalt”.

Totuși, până a ajunge la mariaj nu a fost totul roz. Cei doi au început relația în 2016, s-au despărțit în 2017 și s-au împăcat câteva luni mai târziu. De atunci, ei sunt inseparabili.

Înainte de a ajunge la nuntă, am putea să ne amintim de toate întâmplările lor.

10 ianuarie, 2016: Perry și Orlando s-au întâlnit pentru prima oară, la o petrecere

După premiile Globul de Aur din 2016, Perry și Orlando au mers la aceeași petrecere. Cei doi au început să flirteze la acel eveniment, chimia dintre ei fiind ușor de observat în pozele apărute, unde păreau extrem de fericiți unul în compania celuilalt. Mai târziu în aceeași noapte, Orlando și Katy au fost surprinși părăsind petrecerea împreună.

Poveste de dragoste de la Hollywood Katy Perry și Orlando Bloom

 

Aprilie 2016: Perry și Bloom au participat la Coachella împreună

Cei doi au ajuns împreună în California, pentru a participa împreună la festivalul anual Coachella. „Ei s-au sărutat non-stop și s-au comportat exact ca un cuplu”, le-a dezvăluit o sursă celor de la E! News.

 

View this post on Instagram

 

MORTA ❤😍🎈👅 #katy #perry #katyperry #coachella2016 #coachella #losangeles #prismaticworldtour #prism #orlandobloom (day 1)

A post shared by R E E D U S (@walkernavy2) on

 

20 mai, 2016: Perry face relația oficială pe Instagram

Katy a postat o fotografie foarte drăguță pe un site de socializare, unde ei stăteau pe scările unei clădiri din Cannes, Franța.

 

View this post on Instagram

 

we cannes’t

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

13 ianuarie, 2017: Katy a plănuit o petrecere uriașă cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei

Pe 13 ianuarie 2017, Bloom împlinea 40 de ani, iar Perry i-a organizat o petrecere masivă în California, unde a invitat-o și pe mama lui, Sonia Copeland Bloom. Actorul s-a referit la această surpriză ca la „cel mai frumos cadou primit”.

 

View this post on Instagram

 

best gift ever surprise visit from me mum 🎈

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

 

28 februarie 2017: Cei doi se despărțeau oficial

După o relație de 10 luni, Perry și Bloom au decis să se despartă. Reprezentanții amândurora au dezvăluit că ei aveau nevoie de ceva timp pe care să îl petreacă separat. „Înainte ca zvonurile să scape de sub control, putem confirma că Orlando și Katy doar și-au dorit puțin spațiu.”

O sursă le-a spus celor de la E! că Perry a fost prima care a discutat despre despărțire, dar sentimentul era reciproc. „Ei încă se iubesc, iar împăcarea ar putea fi posibilă imediat cum au puțin timp liber.”, a spus sursa.

 

2 martie, 2017: Katy a vorbit pentru prima oară despre despărțire

Katy Perry a ales să discute despre despărțirea lor pe un site de socializare, explicându-le fanilor că ea și Orlando Bloom au rămas în relații bune. „Puteți rămâne prieteni cu foștii parteneri! Nimeni nu este victimă”, a scris ea.

 

1 martie 2018: Katy Perry și Orlando Bloom sunt văzuți împreună în Praga

Bloom filma pentru serialul ‚Carnival Row’ în Praga, iar artista a mers să îl viziteze. Existau zvonuri pe atunci privind faptul că ei doi ar forma din nou un cuplu.

„Ei și-au vorbit și după despărțire. Nu a fost o separare scandaloasă, ci viața lor profesională le ocupa tot timpul.”, le spunea o sursă pe atunci celor de la People.

„În ultimele luni, ei au petrecut ceva timp împreună. Se întâlnesc, dar nu vor să pună etichete deocamdată. Nu sunt încă iubit și iubită. Totuși, par foarte fericiți împreună. Orlando mereu spune cele mai frumoase lucruri despre Katy și adoră să petreacă timp cu ea”, a continuat sursa.

 

26 septembrie, 2018: Katy Perry și Orlando Bloom au participat împreună la un eveniment pe covorul roșu pentru prima dată

În sfârșit, i-am putut vedea pe cei doi împreună. Aceștia au participat la evenimentul Gala for the Global Ocean. În timpul evenimentului, dragostea a plutit în aer între ei, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată.

Katy Perry și Orlando Bloom

15 februarie, 2019: Perry a anunțat logodna

Doar cu o zi după Valentine’s Day, Katy a anunțat logodna, postând o fotografie cu inelul pe un site de socializare.

„Orlando plănuia acest lucru de ceva vreme. Își dorea să fie special. Familia ei știa deja, el a vorbit cu părinții înainte. Amândoi vor să aibă copii împreună și asta este prioritatea lor.”, le-a spus o sursă celor de la People.

Bineînțeles, Katy nu a putut să ascundă nici ea veștile minunate! „Îmi amintesc că ne-am întâlnit la un restaurant. Ajung acolo obosită și observ că el nu purta teneși, era bărbierit și mă gândeam că sigur ceva se va întâmpla.”, a spus artista.

„M-am urcat într-un elicopter și acolo m-a cerut, iar la aterizare ne așteptau prietenii și familia.”, a continuat ea.

Katy Perry și Orlando Bloom

 

22 august, 2019: Orlando a vorbit deschis despre nuntă

În timpul emisiunii Today, Bloom le-a împărtășit tuturor ce simte despre nuntă. „Am mai fost căsătorit și am divorțat și nu vreau să se mai întâmple încă o dată.”, a spus actorul.

4 decembrie, 2019: Katy Perry și Orlando Bloom și-au amânat nunta

Deși era planificată pentru decembrie, nunta celor doi s-a amânat din cauza locației. Mai mult, ei își doresc două ceremonii în două locații diferite, potrivit Elle.

„Ei vor avea o nuntă locală iar pentru cealaltă ceremonie vor alege o altă destinație. Ei sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt”, a spus o sursă.

Katy Perry și Orlando Bloom