Living

Poveste de dragoste de la Hollywood: Melanie Griffith și Don Johnson

iulia.statie
December 2, 2019 14:35 PM

În 1972, Griffith, pe atunci în vârstă de 14 ani, l-a cunoscut pe Johnson pe platourile de filmare ale peliculei ‚The Harrad Experiment’, film în care mama actriței, Tippi Hedren, a jucat.

Pe aceeasi temaCe frumoasă este fiica Melaniei Griffith şi a lui Antonio Banderas! Stella del Carmen are doar 23 de ani

„Am crezut că este cea mai frumoasă persoană pe care am văzut-o vreodată”, a zis Griffith.

Poveste de dragoste de la Hollywood: Melanie Griffith și Don Johnson

Hedren, mama actriței, ce pe atunci era un fenoment al actoriei, a recunoscut că s-a panicat atunci când a aflat că fiica ei se îndrăgostise de un bărbat mai mare, căci pe atunci Don avea 22 de ani.

„Cum te descurci cu așa ceva? Era o conexiune foarte puternică între ei.”, a dezvăluit Tippi.

Johnson și Griffith s-au mutat împreună atunci când ea avea doar 15 ani, s-au logodit când ea a devenit majoră și s-au căsătorit în 1976.

„Noaptea aceea am petrecut-o cu Marjorie Wallance. Melanie a sunat pe la 4 sau 5 dimineața. Ne-am declarat dragoste eternă și am zburat către Las Vegas pentru a ne căsători.”, a dezvăluit Don.

Mariajul a rezistat doar 6 luni, iar după divorț Griffith s-a întâlnit cu actorul Ryan O’Neal și apoi s-a căsătorit cu co-starul din ‚She’s in the Army Now’, Steven Baur, de care s-a despărțit în 1989. Cei doi au un fiu împreună, Alexander Griffith Bauer.

Între timp, Johnson a fost împreună cu actrița Patti D’Arbanville. El are cu aceasta un fiu, Jesse Johnson.

Melanie Griffith și Don Johnson. 1975

De ce i-am iubit

După ceva vreme, ei au hotărât să mai ofere o șansă relației lor. În iunie 1989, cei doi s-au căsătorit iarăși într-o ceremonie discretă ținută în Aspen. La vremea aceea, cei ce se ocupau de securitate au dezvăluit că au descoperit fani ce încercau să străbată șanțurile din jurul locului pentru a putea să îi vadă pe cei doi actori împreună.

„Mereu am avut această conexiune. Nu pot să o explic. Se simte ca și cum am fi suflete pereche, mereu am fost așa. Nu mi-am dorit mereu asta, iar uneori chiar mi-am dorit să nu îl iubesc.”, povestea actrița despre relația lor.

Don Johnson și Melanie Griffith, 1991

Punctul culminant al relației

Relația lor a fost tumultoasă, amândoi s-au luptat cu dependența de alcool la un moment dat, dar pentru că și-au oferit a doua șansă au trăit unii dintre cei mai frumoși ani împreună.

„Mi-aș dori să fie mâine”, a spus actrița înaintea nunții. „El este minunat. A fost prima mea dragoste”, a continuat ea.

În plus, fiica lor, Dakota Johnson, s-a născut datorită celui de-al doilea mariaj. Și ea a devenit un star în industrie, rolul ce a consactrat-o fiind cel din ‚Fifty Shades of Grey’.

Don Johnson și Dakota Johnson

Despărțirea

Din păcate, cei doi nu au fost făcuți să rămână împreună. Ei s-au despărțit din nou în 1994, după 5 ani de mariaj, motivul fiind ‚diferenţele ireconciliabile’.

„Este greu să îmi imaginez o viață fără el. Dar amândoi ne schimbăm în acest moment”, zicea Griffith la vremea aceea. Totuși, deși ei s-au despărțit, au rămas foarte apropiați. Chiar Johnson povestea în 2017 într-un interviu că „încă există o legătură foarte strânsă între ei”.

„Este foarte simplu. Atunci când îți iubești copiii și vrei să petreci timp cu ei, ar fi prostesc să le denigrezi sau să vorbești urât de mama lor.”, povestea starul.

„Îi iubesc pe cei trei soți ai mei, suntem foarte apropiați”, le spunea și Melanie celor de la InStyle.

Unde sunt ei acum

După divorțul de Don, Griffith a început o relație cu Antonio Banderas, căsătorindu-se cu el în 1996. Cei doi au împreună o fiică, Stella Banderas.

Deși ei s-au separat în 2015, recent Banderas s-a referit la Melanie ca la „una dintre cele mai bune prietene ale mele”, căci eu au rămas în relații foarte bune. (Serios, Griffith ar trebui să predea câteva ore în care să ne învețe cum să rămânem prietene cu foștii)

După divorț, Melanie a dezvăluit că pentru ea căsătoria nu mai este relevantă, deci nu se știe dacă o să o mai vedem vreodată în rochia de mireasă.

„Atunci când trăiești viața pe care mereu ți-ai dorit-o, te întrebi: ‚De ce m-aș căsători iarăși?’. Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc și să am o relație, dar nu am. Continui să caut. Am avut câțiva iubiți dar nu o relație”, a zis actrița.

Pe de altă parte, Johnson s-a căsătorit cu Kelly Phleger, o profesoară, în 1997 și au împreună trei copii.