Fashion

Povestea bijuteriilor trimise de Familia Regală a României pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry, la nuntă

andreea voicu
April 26, 2019 15:53 PM

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit soţ şi soţie, pe 19 mai, la Capela St. George, iar nunta lor a fost în vizorul întregii lumi.

Personalităţi şi celebrităţi au luat parte la fericitul eveniment, marii absenţi fiind Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu, ei nefiind invitaţi la nunta regală britanică. Familia regală britanică a trimis doar 600 de invitaţii, iar circa 200 de persoane au participat la petrecerea privată de nuntă.

Povestea bijuteriilor trimise de Familia Regală a României pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry, la nuntă

Cu toate că au lipsit, Familia Regală a României a trimis mirilor un cadou de inspiraţie românească.

Astfel, Principesa Margareta şi Principele Radu au ales bijuterii din aur alb de 14 k. Este vorba de o pereche de butoni (4.000 de lei) pentru Prinţul Harry şi o pereche de cercei (1.300 de lei), dar şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan.

Bijuteriile au fost marca Malvenski şi au avut ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Minunăţiile au fost un omagiu adus tradiţiilor şi folclorului românesc.

Creatoarea bijuterilor, Malvina Cservenschi, este furnizor al Casei Regale a României și multe dintre colecțiile ei de bijuterii sunt inspirate de Brâncuși sau chiar de Regina Maria.