General

Povestea de dragoste dintre Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu

adelina.duinea
May 3, 2019 00:00 AM

În luna septembrie a anului 2016, actrița Ada Condeescu s-a căsătorit cu regizorul Cătălin Mitulescu. Decizia de a-și uni destinele a venit după o relație de trei ani, în care incertitudinea pare să fi fost la ordinea zilei, scrie Wowbiz.ro.

Povestea de dragoste dintre Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu

Între Ada și Cătălin este o diferență de nu mai puțin de 16 ani. Cu toate acestea, în 2016, cei doi au decis să-și lege destinele într-o ceremonie discretă alături de familie și prieteni. Ada a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Anei din lungmetrajul „Eu când vreau să fluier, fluier”.

Pentru jocul actoricesc, Ana a fost recompensată cu „Ursul de Argint”, la Festivalul de la Berlin din 2010. Puțini sunt însă cei care știu că scenariul acestui film a fost scris de Cătălin Mitulescu, actualul ei soț. Povestea de viață a bărbatului ar putea deveni oricând scenariul unui film.

Citește și: Pentru el a fugit de acasă? Cine este primul bărbat din viața Gabrielei Cristea

În urma cu mai bine de 13 ani, Cătălin Mitulescu era căsătorit cu scenarista Andreea Valan, mama primilor săi doi copii. În paralel, regizorul avea o relație cu actrița Dorotheea Petre. Mai mult decât atât, cei trei, regizorul, scenarista și actrița lucrau împreună la un lungmetraj.

Cu toate acestea, Andreea nu a bănuit nimic. Dorotheea Petre, care rămasese însărcinată, i-a dăruit bărbatului al treilea copil. Imediat apoi, Cătălin și Andreea au divorțat, iar la scurt timp de la nașterea celui de-al treilea copil, și relația dintre Dorotheea și Cătălin i-a sfârșit. După câțiva ani, bărbatul începe o relație cu Ada Condeescu.

Citește și: Pe ea a părăsit-o pentru Alina Pușcaș! Tânăra a suferit enorm

Cătălin Mitulescu este unul dintre regizorii de succes ai noii generații. În 2004, bărbatul a fost premiat cu un Palme dÓr pentru scurtmetrajul „Trafic”, iar în 2011 a fost recompensat cu premiul „Un Certain Regard” pentru filmul „Loveboy”. Ulterior, într-un interviu acordat unei reviste, regizorul a mărturisit că el este tatăl copilului Dorotheei Petre. La începutul anului trecut, Ada Condeescu a născut al patrulea copil al soțului ei, o fetiță.