News

Povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis, subiect de carte

adelina.duinea
December 24, 2018 09:55 AM

Marile povești de dragoste din lumea artistică românească, dar și cele dintre Klaus și Carmen Iohannis și Traian și Maria Băsescu, sunt iubiri care au meritat să devină subiect de carte.

Vineri, la Muzeul Național al Literaturii Române, s-a lansat volumul „Povești de dragoste ale vedetelor”. Acesta a fost scris de Ioana Mandache, potrivit Libertatea. Cartea a strâns laolaltă mari iubiri ale personalităților scenei românești și povești de dragoste ale politicienilor.

Povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis, subiect de carte

Ștefan Iordache și Mihaela Tonitza, Emil Hossu și Catrinel Dumitrescu, Adrian Pintea și Lavinia Pintea, Ileana Stana și Andrei Ionescu, Eugen Cristea și Cristina Deleanu, Ilinca Tomoroveanu și Traian Stănescu, Alice Barb și George Ivașcu, Rodica Popescu Bitănescu și Mircea Bitănescu, Teodora și Martin Stanciu, Traian și Maria Băsescu, Daciana Sârbu și Victor Ponta, Carmen și Klaus Iohannis, dar și Dana și Adrian Năstase sunt câteva din cuplurile ce, în accepțiunea autoarei, au fost și sunt reprezentative societății din românia.

Fragment din „Povești de dragoste ale vedetelor”:

„Povestea de dragoste dintre Carmen si Klaus Iohannis a început din facultate și durează cu aceeași intensitate pâna în ziua de azi. Păstrarea intactă a flacării este urmărită cu abnegașie și dăruire de cei doi.

Au trecut 25 de ani de când sunt împreună, iubirea ce-i leaga este la fel de puternică precum în momentul în care s-au îndrăgostit. Președintele a recunoscut și în cartea lui „Pas cu pas” că a fost dragoste la prima vedere.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, într-o excursie, iar focul iubirii l-a prins în mreje pe Klaus. Impresionată de manierele lui, Carmen s-a îndragostit încet, încet de el.

La acea vreme, președintele se înscrisese la o școala de dans și bune maniere, ca să poată avea mai mult succes la fete. Probabil că a și cucerit-o cu asta pe viitoarea soție.”