News

Povestea de dragoste dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip. Majestatea Sa s-a îndrăgostit la 13 ani

Camelia
September 9, 2022 16:50 PM

Povestea de dragoste dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip pare desprinsă din povești sau din filmele de la Hollywood.

Cei doi su fost împreună timp de șapte decenii, până când moartea i-a despărțit, în luna aprilie a anului 2021, atunci când Prinţul Philip s-a stins din viață. Majestatea Sa s-a îndrăgostit de alesul inimii ei când avea doar 13 ani și a făcut tot posibilul să fie împreună. S-au logodit în secret și s-au căsătorit din dragoste.

Povestea de dragoste dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip a durat 73 de ani. Cei doi au fost împreună până când moartea i-a despărțit, în luna aprilie a anului 2021, atunci când Prinţul Philip s-a stins din viață. De nenumărate ori, Regina Elisabeta a mărturisit că Prințul Philip a fost cel mai mare sprijin al său. Atât în public, dar și în viața personală. Au trecut împreună prin obstacole și încercări, dar de fiecare dată, iubirea lor a triumfat. Și au reușit, astfel, să scrie împreună, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din istorie!

Citește și Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară! Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Povestea de dragoste dintre regina Elisabeta a II-a și a prințului Philip

Este bine de știut că Elisabeta l-a cunoscut pe Philip în anul 1934, pe când avea 8 ani. Asta în timp ce participa la o nuntă pentru Prințesa Marina a Greciei și Danemarcei și Prințul George. Cinci ani mai târziu, cei doi s-au intersectat din nou, în timp ce erau la Colegiului Naval Regal din Dartmouth. Atunci s-au și îndrăgostit. Ceea ce a început ca un joc între tineri, a ajuns să se transforme de-a lungul anilor într-o prietenie care din când în când era alimentată de scrisori sau vizite, deși Războiul nu le permitea prea multe.

Citește continuarea și vezi fotografiile pe CIAO.RO.