Vedete

Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a. De la cine l-a furat?

Camelia
September 21, 2022 17:27 PM

Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Harra a dezvăluit detalii șoc, pe care foarte puțini le știu. Se pare că diamantul din coroana Reginei Elisabeta a II-a este blestemat.

Este bine de știut că, Regina Elisabeta a-II-a a fost o mare iubitoare de bijuterii. Suverana a avut, potrivit informațiilor, una dintre cele mai mari și valoroase colecții de coroane din lume. E adevărat, unele făceau parte din Bijuteriile Coroanei, însă altele îi aparțiuneau personal. Citește continuarea și vezi fotografiile pe CIAO.RO.

Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

„Coroana imperială de stat”, este una dintre cele mai cunoscute coroane, și este cea care a stat aşezată deasupra sicriului reginei la Westminster Hall.

Astfel, Carmen Harra a vorbit despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a: „Bijuteriile, de-a lungul timpului, simbolizează puterea. Nu numai că purta coroana, de o valoare inestimabilă, dar purta întotdeauna bijuterii în jurul gâtului, purta cercei, era întotdeauna plină de bijuterii, care simbolizau regalitatea, puterea ei!

Există, într-adevăr o poveste că ar exista un diamant care ar fi fost luat de la indieni, simbolul fiind acela că ajuns la Curtea Angliei îi dă, de fapt, putere asupra Indiei”, a spus Carmen Harra într-o emisiune tv.

Citește continuarea și vezi fotografiile pe CIAO.RO.