Fashion

Prințesa Diana ar fi împlinit astăzi 59 de ani! Află povestea din spatele celei mai controversate poze cu aceasta

iulia.statie
July 1, 2020 17:39 PM

Prințesa Diana nu era nici rușinoasă, nici nu își respecta titlul regal atunci când venea vorba de copiii săi. Însă aceasta le-a demonstrat tuturor că atunci când vine vorba despre creșterea micuților ei, ea era la fel ca orice altă mamă. Diana a încălcat regulile de câteva ori pentru a le oferi o copilările plină de bucurie și entuziasm.

Pe aceeasi temaMeghan a înfuriat-o pe Regina Elisabeta! Motivul pentru care i-a interzis să mai poarte bijuteriile din Colecția Regală

Povestea din spatele unei poze controversate cu Prințesa Diana! Aceasta ar fi încălcat toate regulile pentru copiii săi

Nu doar că își acompania fii la școală pentru evenimentele școlare, dar a luat și parte la un maraton destinat mamelor cu mult entuziasm. Aceasta s-a descălțat și a alergat prin iarbă atât pentru Prințul William, cât și pentru Prințul Harry. În 1989, ea a participat la școala Prințului William.

Mai târziu, în 1991, ea a alergat la ziua destinată sporturilor de la Wetherby School, pe când Prințul Harry studia acolo, după cum a dezvăluit Pop Sugar.

La insistența Prințesei Diana băieții ei au avut parte de o educație normală, iar Prințul William a avut șansa de a sta alături de colegii săi într-o sală de clasă obișnuită, făcând tot felul de activități normale. „El a devenit primul moștenitor al Tronului ce a fost educat în afara Palatului.”, scria George Hackett în 1985 pentru Newsweek.

Prințesa Diana a făcut toate lucrurile pe care predecesoarele sale nu le-au făcut. „Diana a încălcat toate regulile din tradiția regală privind creșterea copiilor. Ea chiar își ducea personal copiii la școală. Acest lucru era nemaivăzut.”, a declarat Angela Lavin, biograf regal.

În majoritatea timpului, membri Familiei Regale nu își luau copiii atunci când mergeau în călătoriile lor oficiale. Însă, Prințesa Diana a refuzat să stea departe de micuții ei pentru prea mult timp. Mai mult, aceasta l-a luat cu ea pe Prințul William în primul ei tur din Noua Zeelandă, în 1983.

Deși era neobișnuit ca doi moștenitori ai Tronului să călătorească împreună în același avion, Diana a spus clar și răspicat ce își dorește și a obținut mereu acel lucru.

Aceasta știa cât este de importantă este afecțiunea oferită pentru copii. Înainte de a se culca, aceasta se asigura că Prințul Harry și Prințul William știu cât sunt de iubiți. „În fiecare dimineață băieții alergau în pijama, ajungeau în dormitorul ei, iar ea își deschidea brațele pentru a-i îmbrățișa.”, povestea Jude Wade.

Urmărește galeria foto pentru a vedea fotografii nemaivăzute cu regretata Prințesă!