Povestea dressingului de peste 700 de metri pătrați. Cum și-a pus celebra Jamie Chua „amprenta”

Verdict.ro
March 22, 2018
March 22, 2018

Celebră pe Instagram, Jamie Chua este o antreprenoare extrem de cunoscută în Singapore, datorită liniei sale de produse de îngrijire a pielii, dar și datorită aparițiilor sale impecabile, fiind nominalizată deseori drept cea mai bine îmbracată femeie din Singapore.

Având o suprafață de peste 700 de metri pătrați, dressingul lui Jamie arată practic ca un mic magazin ce include sute de pantofi de brand, rochii, genți și diamante.

Proiectarea dressingului se bazează pe o tehnologie de ultimă generație. Astfel, totalitatea bunurilor deținute de Jamie sunt protejate printr-un sistem cu amprentă digitală, iar pentru a-și maximiza locul în dressing ea a apelat la o cabină de depozitare, cu 10 uși diferite. Și parcă tot nu are suficient spațiu, declară ea: ”Cu toate astea, încă nu este de ajuns pentru mine. Hahaha, cred că am nevoie de mai mult spațiu în dulap”.

Jamie Chua explică că are instalate în dressingul ei panouri de sticlă și ca deține o colecție de peste 200 de genți Hermes, peste 300 de perechi de pantofi ale unor branduri cunoscute și alte multe articole valoroase.

Jamie se poate lăuda cu faptul că deține în dressingul ei una dintre cele mai scumpe genți din lume, o geantă Birkin din piele de crocodil de Himalaya, care este prevăzută cu detalii din aur alb și 245 de diamante.


Share