Living

Povești de dragoste începute pe platourile de filmare

adelina.duinea
June 2, 2019 14:23 PM

Adesea ni se întâmplă să ne atașăm atât de tare de cuplurile de pe micul ecran încât ne dorim ca actorii care-i joacă să rămână împreună.

Pe aceeasi temaDivorțurile anului 2018

Asta nu se întâmplă întotdeauna, însă am reușit să selectăm câteva cupluri superbe a căror poveste de dragoste a început pe platourile de filmare.

Povești de dragoste începute pe platourile de filmare

Penélope Cruz și Javier Bardem

Cuplul s-a cunoscut în 1992 pe platourile de filmare ale dramei Jamón Jamón. Relația lor a început însă abia în 2008 când au jucat în pelicula Vicky Cristina Barcelonaalături de Scarlett Johansson și Rebecca Hall.

După ce și-au ținut relația departe de lumina reflectoarelor timp de doi ani, cei doi s-au căsătorit în 2010. Împreună au doi copii. Un fiu, Leo, și o fiică, Luna.

În decursul a 26 de ani, cuplul a colaborat la nouă filme. Printre cele mai recente se numără Loving Pablo (2017) și Everybody Knows (2018).

Nicole Kidman și Tom Cruise

Când Nicole l-a întâlnit pentru prima dată pe Tom în timpul audiție pentru filmul de acțiune Days of Thunder, „am rămas plăcut surprinsă”, a mărturisit actrița.

„Îmi amintesc intrând cât de nervoasă eram. Când l-am văzut în mașina lui Porche, mi-am zis: nicio șansă, n-am să primesc rolul ăsta.”

Cu toate acestea, atunci la începutul carierei, Nicole a obținut rolul alături de Tom, unul dintre cei mai mari actori ai vremii respective.

Cuplul s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului al anului 1990 și au mai jucat unul alături de celălalt în alte două producții, Far and Away în 1992 și Eyes Wide Shut în 1999. Cuplul a divorțat în 2001.

Angelina Jolie și Brad Pitt

În vara anului 2004, Brad și Angelina s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei cu spioni, Mr. & Mrs. Smith. 

În timpul unui interviu pentru New York Times din 2008, Angelina a recunoscut că s-au îndrăgostit în timpul filmărilor.

Brad era atunci căsătorit cu Jennifer Aniston, zvonurile relației Brangelina determinând buticul Kitson să vândă tricouri cu mesajele Team Jolie” și “Team Aniston”.

Brad și Jennifer au depus actele de divorț în 2005, iar în 2006, Angelina Jolie a confirmat că este însărcinată cu actorul.

Cuplul s-a căsătorit în 2014. Împreună au șase copii, trei adoptați și trei bilogici. Cei doi s-au despărțit în anul 2016.

Blake Lively și Ryan Reynolds

În iulie 2010, Blake și Ryan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Green Lantern. 

Atunci, actorul era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Blake era încă legată de colegul ei din serialul Gossip Girl, Penn Badgley.

Ambii erau deja singuri până la sfârșitul lunii decembrie a anului 2010. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2012 și împreună eu două fiice, James și Inez.

La premiera ultimului film al actorului, Blake a dezvăluit că este însărcinată cu al treilea copilul al cuplului.

Alicia Vikander și Michael Fassbender

Alicia și Michael s-au cunoscut în 2016 pe platourile de filmare ale dramei romantice The Light Between Oceans. Cuplul extrem de privat cu viața personală au evitat să se afișeze împreună pe covorul roșu.

Cu toate acestea, cuplul s-a sărutat în seara în care actrița a câștigat Oscarul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din pelicula The Danish Girl. S-au căsătorit în secret în Ibiza în octombrie 2017.

Lucy Boynton și Rami Malek

Lucy și Rami s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției de mare succes Bohemian Rapsody. 

În discursul de acceptare a premiului Pal Springs, Rami mărturisește: „Mulțumesc, Lucy. Ai fost aliata mea, confidantul meu și ești iubirea mea”.

Sursă: Vogue