Fashion

Premiile AMA 2020: ce au purtat celebritățile

iulia.statie
November 23, 2020 12:25 PM

Taraji P. Henson a fost gazda premiilor AMA din acest an, ce au avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles. Nici măcar o pandemie nu a oprit strălucirea de la acest eveniment, unde au urcat pe scenă Jennifer Lopez și Maluma, Katy Perry, Justin Bieber și BTS, toți oferind spectacole incendiare.

Pe aceeasi temaCe a purtat Lady Gaga la VMA 2020

Deși covorul roșu și evenimentele sunt diferite în acest an, starurile au fost gata să impresioneze, Lopez, Dua Lipa și Megan Fox îmbrăcând unele dintre cele mai senzuale ținute pentru a își bucura fanii și a demonstra că le era foarte dor de un eveniment mare.

De data aceasta putem să vorbim de o linie vestimentară urmărită, căci majoritatea celebrităților au dat strălucirea la maxim, optând pentru piese glittery, senzuale, cu decupaje fanteziste sau cu un decolteu amplu. Deși la alte evenimente am mai observat și ținute casual, acum nu mai este cazul, sintetizând ținutele pur și simplu cu more is more.

Jennifer Lopez

Cântăreața a fost deliciul acestei seri, fie că vorbim despre performanța sa explozivă, sau despre ținuta afișată. Într-un set Balmain, o casă de modă preferată de staruri pentru premiile AMA 2020, Jennifer Lopez a dus atât strălucirea, cât și senzualitatea la un alt nivel. Cu un decolteu amplu, decupaj pe un picior și un wet look reușit, cu siguranță artista ne-a fermecat.

Dua Lipa

Dua Lipa ne-a oferit un aer de future nostalgia prin ținuta sa Versace, jucându-se în zona de beauty. Păstrând accesorizarea la minimum, aceasta a pus în evidență rochia cu motive maritime din ultima colecție a casei de modă în evidență și a ales un fard de ochi albastru și o coafură ce împletește copilărescul cu zona de Old Hollywood.

Cara Delevingne

Cara demonstrează din nou că este una dintre IT girls ale momentului, având o apariție extrem de cool pe covorul roșu. Aceasta se joacă mereu cu masculinul și femininul, de data aceasta alegând un costum Dolce&Gabbana și ducându-l într-o zonă extrem de senzuală și rafinată, atât prin accesorizare, cât și prin look-ul său de beauty.

Machine Gun Kelly și Megan Fox

Megan Fox și Machine Gun Kelly tocmai au avut prima apariție în calitate de cuplu prin covorul roșu, iar ideea de couple power este aceea ce îi definește. Cântărețul a optat pentru o ținută fresh Balmain, iar actrița s-a potrivit perfect în stilistica evenimentului, mergând pe o ținută senzuală, semnată Azzi & Osta.

Urmărește galeria foto pentru a vedea ce au purtat starurile la acest eveniment!