Fashion

Premiile BAFTA 2020: Kate Middleton a ales să poarte o ținută reciclată

iulia.statie
February 2, 2020 21:59 PM

Este una dintre cele mai mari nopți din calendarul showbiz-ului, deci pe covorul roșu vor defila vedete, chiar și membrii ai Familiei Regale, în unele dintre cele mai extravagante și superbe ținute pentru a impresiona pe toată lumea la cea de-a 73-a ediție a premiilor British Academy Film.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie, apariție impresionantă la Premiile BAFTA! Ce rochie a purtat actrița

Nu o vedem foarte des pe Ducesa Kate Middleton mergând pe covorul roșu alături de celebritățile noastre favorite. Totuși, la evenimentul de astăzi, aceasta a apărut la brațul soțului ei, după cum au anunțat oficialii Palatului Kensington. Vorbind despre anunțuri, Amanda Berry OBE, șef executiv BAFTA, a transmis și ea câteva cuvinte despre prezența Ducilor.

„Ne bucurăm că Ducele și Ducesa ni se vor alătura pentru a sărbători un alt an fenomenal din industria filmului. Suntem extrem de îndatorați Majestăților Sale pentru sprijinul oferit și abia așteptăm să îi primim.”, a zis aceasta.

Premiile BAFTA 2020: Kate Middleton a ales să poarte o ținută reciclată

Kate Middlton este o prezență care nu poate trece neobservată. Aceasta a strălucit pe covorul roșu la brațul soțului său, Prințul William.

Middleton a ales să poarte o rochie albă cu aplicații aurii, pe care a mai purtat-o în Malaysia în 2012. Aceasta și-a finalizat look-ul printr-un clutch auriu și un set format dintr-un lânțișor și cercei Van Cleef & Arples.

Prințul William a preferat să se îmbrace într-un costum clasic, pe când soția sa a strălucit în rochia semnată Alexander McQueen.

Invitații la premiile BAFTA din această seară sunt încurajați să recicleze ținute pentru a transmite un mesaj cu privire la sustenabilitatea din modă.

Se pare că Middleton a ascultat și își dorește să participe la această mișcare, purtând rochia veche de aproximativ 8 ani din turul din Malaysia.

Vezi toate ținutele pe care Kate Middleton le-a purtat la premiile BAFTA din anii anteriori, în galeria foto!