Fashion

Premiile BAFTA 2021: ce au purtat celebritățile

iulia.statie
April 12, 2021 11:17 AM

La premiile BAFTA din acest an am avut parte și de un covor roșu și multe surprize stilistice din partea vedetelor. Cum majoritatea evenimentelor au migrat spre mediul online, nu este de mirare că toată lumea, inclusiv celebritățile, se bucură de un strop de normalitate.

Pe aceeasi temaAl Pacino a căzut pe covorul roșu la premiile BAFTA 2020

În timp ce lista câștigătorilor a fost expusă în mediul virtual, celebritățile au mers pentru a prezenta premiile la Royal Albert Hall, iar actrița Priyanka Chopra a propus două ținute chic, semn că a dus dorul unui eveniment la care poate să pășească pe covorul roșu. Erau așteptați și Kate Middleton și Prințul William, dar aceștia au anulat totul după ce Prințul Philip a decedat.

„În urma decesului Ducelui de Edinburgh, Ducele de Cambridge nu va mai participa în acest weekend la evenimentul BAFTA. Gândurile noastre merg către Familia Regală, oferind cea mai profundă simpatie în aceste momente.”, au explicat oficialii BAFTA printr-un comunicat. Prințul William participa la aceste premii încă din 2010, în calitate de președinte al organizației, alături de soția sa, Kate Middleton.

Phoebe Dynevor

Phoebe Dynevor, actrița din serialul Netflix numit ‘Bridgerton’ a preferat să participe la acest eveniment cu o rochie clasică, dar totuși, cu artificii moderne. Aceasta a optat pentru o creație neagră semnată Louis Vuitton, cu o singură mânecă, detaliu pe care îl apreciem. Se pare că și în acest sezon atenția se îndreaptă spre mânecile asimetrice, bufante, sau decupajele fanteziste, deci actrița s-a conformat și a optat pentru un astfel de detaliu la o piesă simplistă.

Anna Kendrick

Anna Kendrick a ales o rochie mult mai veselă, dar, totuși, aceasta ne amintește de ce se purta înainte la evenimentele așa mari, semn că multe tendințe puternice se vor întoarce în acest an. La prima vedere extrem de simplistă, piesa semnată Zuhair Murad îi oferă actriței un touch senzual prin decupajul de pe picior. Ne place faptul că aceasta a optat pentru bucle și nu a vrut o coafură complicată, dar, per total, am mai fi simțit nevoia și de altceva la acest tip de ținută.

Cynthia Erivo

Se pare că brand-ul Louis Vuitton a avut un mare succes printre vedete în această seară. Cynthia Erivo nu s-a ținut departe de alegerile extravagante în acest sezon al evenimentelor, iar acum aceasta a decis să poarte o creație semnată de casa de modă de lux, dar a mers pe o rochie mult mai scurtă decât ne-au obișnuit alte staruri, în două nuanțe, plină de detalii interesante.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!