News

Premiile CFDA au fost anulate

iulia.statie
March 19, 2020 15:15 PM

MET Gala nu este singurul eveniment uriaș ce simțit impactul coronavirusului. Altă ceremonie uriașă de modă, premiile CFDA a fost amânată, conform unui anunț făcut de organizatorii evenimentului.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebrităţile la Premiile CFDA 2019 şi cine sunt câştigătorii

Premiile CFDA au fost anulate

Gala, ce sărbătorește reușitele designerilor americani cu o serie de premii, trebuia să fie ținută pe 8 iunie. O ținută memorabilă ce ne amintește mereu de acest eveniment este look-ul Rihannei din 2014, aceasta alegând o rochie transparentă, glittery, perfectă pentru a accepta trofeul de Style Icon.

„După ce am revizuit sfaturile date de guvern și de agențiile publice de sănătate, Tom Ford și Steven Kolb, președintele asociației, alături de tot sprijinul board-ului, au hotărât de a lua decizia pentru a amâna premiile CFDA din 2020.”, a fost declarația făcută de organizație.

Printre cei ce au dus premii anul trecut acasă se numără Brandon Maxwell pentru ‚Womenswear Designer’ și Rick Owens pentru ‚Menswear Designer’. Între timp, Jennifer Lopez a acceptat trofeul pentru ‚Fashion Icon’.

Organizația non-profit Council of Fashion Designers of America a fost fondată în 1962 de către Eleanor Lambert. Scopul acesteia este de a promova designerii americani. Mai mult, în fiecare an, talentele acestora sunt lăudate în timpul ceremoniei CFDA.