Fashion

Premiile Emmy 2019 : Cele mai bune ținute de pe covorul roșu!

irina.letitia
September 23, 2019 13:12 PM

Un redcarpet demn de admirația noastră! Premiile Emmy 2019 au avut loc dumincă seară, 22 septembrie, iar ținutele afișate de invitate s-au ridicat la înălțimea evenimentului! Actrițele din cele mai în vogă seriale ale momentului au defilat aproape pe covorul roșu al premiilor Emmy, făcându-ne să îl declarăm poate unul dintre cele mai reușite evenimente ale anului la capitolul alegeri vestimentare!

Premiile Emmy 2019 : Cele mai bune ținute de pe covorul roșu!

Kim Kardashian, Zendaya, Emilia Clarke, Mandy Moore, Robin Wright și Michelle Williams sunt doar câteva dintre numele celebre care au participat la decernarea premiilor Emmy și au ales ținute care merită toate aplauzele.

Roșul a fost la putere, anticipând astfel una din tendințele cromatice ale sezonului de urmează. Dacă unele vedete au ales ținute uni în această culoare, o parte din ele a mizat pe o combinație pe cât de explozivă, pe atât de reușită. Mandy Moore a strălucit într-o rochie colorblock de la Brandon Maxwell, într-un mix de roșu și roz, care ne-a convins încă o dată că merită să îndrăznim la capitolul cromatic.

Din categoria rochiilor albe, care a fost una din direcțiile principale ale serii trecute, am remarcat-o pe actrița Patricia Arquette, cu o apariție aproape regală, pe Nicole Scherzinger, care a purtat o creația Vivienne Westwood, dar și pe Robin Wright. Actrița din House of Cards a arătat superb într-o rochie ce ne trimite cu gândul la Grecia antică.

Niciunui eveniment elegant nu îi lipsește secțiunea de ”black looks”, iar la premiile Emmy 2019 am apreciat câteva apariții foarte reușite, în clasicul negru. Kim Kardashian a atras atenția cu ținuta sa, o rochie vintage Vivienne Westwood, aparținând unei colecții din 1996.

 

Catherine Zeta-Jones a arătat superb într-o rochie fucsia, Joey King a strălucit într-o rochie roșie cu spatele gol, accesorizată cu o fundă maxi, iar Michella Williams a fost impecabilă, ca întotdeauna! Dacă ți-am stârnit curiozitatea, continuă vizionarea ținutelor în galeria foto!