Fashion

Premiile Emmy 2019: Cele mai reușite ținute de la after party

irina.letitia
September 24, 2019 13:31 PM

Dacă premiile Emmy au fost un adevărat succes, din punct de vedere al ținutelor afișate pe covorul roșu, petrecerile care au urmat ceremoniei au impresionat la rândul lor la capitolul vestimentar. Nu una, ci două after party-uri și-au împărțit vedetele: pe de o parte, petrecerea organizată de HBO, pe de cealaltă parte, cea de la Prima Video.

Premiile Emmy 2019: Cele mai reușite ținute de la after party

Invitații la after party-uri au fost aceiași prezenți la festivitatea de premiere, însă ținutele lor s-au adaptat unui dress code diferit de cel de pe covorul roșu. Cu toate acestea, ștacheta a fost ridicată destul de sus, iar majoritatea ținutelor s-au încadrat în zona black tie.

Heidi Klum și Tom Kaulitz

Am admirat o serie de ținute reușite. Heidi Klum, care a sosit la petrecerea HBO însoțită de Tom Kaulitz, soțul său, a înregistrat poate cea mai sexy apariție a serii  – nimic neobișnuit pentru celebrul model. Heidi a purtat o rochie transparentă, de la Rami Kadi SS19 Couture.

Zendaya a cucerit încă o dată audiența. Actrița a întors toate privirile la premiile Emmy, cu rochia verde de la Vera Wang, iar la after party a primit aplauze pentru ținuta sa: o rochie Alexandre Vauthier din colecția couture de toamnă, accesorizată cu o pereche de pantofi Christian Louboutin.

Gwendoline Christie

O ținută atipică, însă potrivită celei ce o poartă a fost outfit-ul androgin ales de actrița Gwendoline Christie, pe care cu siguranță o reții din serialul de succes Game of Thrones. Ea a ales un costum roz, o pereche de teniși albi satinați și pentru un plus de eleganță, a adăugat un șal lung, în degrade.

Admiră restul ținutelor, în galeria foto și alege-ți favorita!