Beauty

Premiile Grammy 2020: cele mai frumoase machiaje și coafuri

iulia.statie
January 27, 2020 18:57 PM

Cu sezonul premiilor gravitând în jurul filmelor și al televiziunii, este ușor de uitat că premiile Grammy sunt chiar în mijlocul avalanșei de evenimente de pe covorul roșu.

Pe aceeasi temaCele mai neinspirate ținute de la premiile Grammy 2020

Glumesc, una dintre cele mai importante nopți ale anului, ce sărbătorește performanțele în muzică dar și prezintă unele dintre cele mai bune look-uri, niciodată nu poate fi trecută cu vederea. Pe lângă nominalizați și lunga istorie de ținute perfecte din trecut, există multe motive de bucurie pentru această noapte spectaculoasă.

Chiar dacă au fost nominalizate la vreun premiu, au prezentat sau pur și simplu au ales să susțină un apropiat, celebritățile nu au ratat ocazia de a străluci. Chipuri faimoase cu voci spectaculoase, cum ar fi Lizzo, Billie Eilish, Ariana Grande și multe altele, au prezentat look-uri de care o să vorbim zile întregi, săptămâni, poate chiar ani. O noapte ce sărbătorește creativitatea are nevoie de exprimare liberă atunci când vine vorba de beauty.

Iată cele mai frumoase machiaje și coafuri:

Ariana Grande

După ce nu a venit anul trecut la premiile Grammy, Ariana Grande a avut o apariție spectaculoasă pentru a-și da uitării absența. Fără nicio surpriză, ea a avut părul prins în coadă, însă diferența a fost făcută prin tonuri de blond și o șuvită ce îi încadra frumos fața. Pentru machiaj, Arianna a mers pe eyeliner negru și un ruj nude.

 

Lizzo

Lizzo a fost nominalizată pentru foarte multe premii, iar echipa de beauty a creat pentru ea un look ce spunea clar: „Sunt aici pentru a câștiga”. Părul său a fost buclat în stilul Old Hollywood, iar pentru machiaj s-au folosit nuanțe de mov.

 

Billie Eilish

Billie nu s-a abătut de la coafura ei standard, rădăcini vopsite în verde neon și suvițe negre, ce mereu acaparează toată atenția, însă prin manichiură și-a dovedit încă o dată creativitatea. Aceasta a optat pentru unghii extrem de lungi, vopsite într-o nuanță de verde pentru a se asorta cu ținuta.

 

Gwen Stefani

Gwen a uitat de obișnuitul ruj roșu și a ales unul roz pal pentru a pune accent pe genele sale lungi și eyeliner-ul negru. Pielea sa strălucitoare a fost pusă în evidență de părul ei blond deschis.

 

Sophie Turner

Venită pentru a-și susține soțul, Joe Jonas, Sophie a ales un machiaj natural pentru a pune accent pe buze. Ea a ales un ruj într-o nuanță îndrăzneață pentru a atrage toate privirile.

 

Camila Cabello

Camila are un păr superb buclat, însă de data aceasta a ales să aibă părul îndreptat, iar efectul a fost incredibil. Bretonul ei nu putea să lipsească din peisaj, fiind motivul pentru care fanele se gândesc dacă să opteze pentru o așa coafură sau nu.

 

Dua Lipa

Dua a demonstrat că nu trebuie să ai rădăcinile vopsite perfect atunci când ești machiată superb. Ochii săi au fost încadrați de nuanțe superbe de albastru, iar pentru buze rujul nude a fost alegerea potrivită. Artista a ales să își prindă părul într-un coc.