Fashion

Premiile Grammy 2020: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu!

irina.letitia
January 27, 2020 10:58 AM

Decernarea premiilor Grammy 2020 a avut loc în noaptea de 26 ianuarie, în locația tradițională, Stapels Center din Los Angeles. Spre deosebire de premiile cinematografice, al căror covor roșu seamăna mai degrabă cu o paradă a modei a eleganței, la premiile muzica avem în general parte de multă inventivitate, mult sex appeal și per total, de o dorință de a ieși cât mai mult în evidență. Iată care au fost cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu, anul acesta!

Premiile Grammy 2020: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu!

Ariana Grande a furat întreaga atenție cu apariția sa de pe covorul roșu al premiilor! Cântăreața în vârstă de 26 de ani a ales pentru eveniment o creație spectaculoasă de la Giambatista Valli. Rochia extrem de voluminoasă, din tul, într-o nuanță difuză de gri, i-a asigurat artistei un look similar prințeselor din basme.

Lizzo este unul din artiștii momentului, atât din punct de vedere muzical, cât și ca imagine. Pentru premiile Grammy, cântăreața a ales o ținută surprinzător de elegantă pentru stilul său caracteristic. Lizzo  a purtat o rochie albă, bătută cu cristale, de la Versace, reușind o apariție în stilul ”old hollywood glam”.

Lizzo în Versace
Lizzo într-o ținută Versace

 

In aceeași notă cromatică cu Lizzo se află și următoarea vedetă din categoria ”best dressed”. Este vorba despre Priyanka Chopra, care a pășit pe covorul roșu alături de soțul ei, Nick Jonas. Priyanka, pe care o menționăm din ce în ce mai des datorită alegerilor sale vestimentare (fapt la care contribuie intens și stilista sa, Mimi Cuttrell) a ales un look cu adevărat îndrăzneț. Rochia albă de la Ralph & Russo prezintă un decolteu în V extrem de adânc, care ne-a adus aminte de extrem de celebra rochie Versace purtată de J.Lo în urmă cu 20 de ani. Nick a arătat la rândul său foarte bine, într-un costum Emenegildo Zegna.

Priyanka Chopra și Nick Jonas
Priyanka Chopra și Nick Jonas

 

Chrissy Teigen se numără și ea printre aparițiile serii!  Vedeta s-a aliniat perfect trendului serii și a ieșit în evidență atât cu modelul rochiei alese, cât și cu nuanța de orange aprins! Vedeta a purtat o rochie semnată Yanina, cu adevărat flamboiantă.

Chrissy Teigen într-o ținuntă Yanina
Chrissy Teigen într-o ținuntă Yanina

 

Admiră și restul ținutelor care ne-au impresionat plăcut la Premiile Grammy 2020, în galeria foto!