News

Premiile Oscar 2020. Cele mai virale momente

ioana pana
February 10, 2020 09:21 AM

Cele mai reputate nume din industria cinematografică s-au reunit duminică noaptea în Los Angeles pentru cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar. 

Pe aceeasi temaCele mai frumoase machiaje și coafuri de la premiile Oscar 2020

Decernarea nu a avut un prezentator, așa cum ne-am obișnuit, însă Billie Eilish, Elton John și Chrissy Metz au fost câteva dintre vedetele care au cântat pe scenă, remarcându-se prestația surpriză a lui Eminem.

Premiile Oscar 2020. Cele mai virale momente

Dincolo de aparițiile spectaculoase de pe covorul roșu și premiile obținute de celebrități, câteva momente deopotrivă amuzante și spectaculoase au cucerit Internetul, de la Brad Pitt despre care s-a crezut că a vapat pe covorul roșu, până la Keanu Reeves care și-a făcut apariția alături de mama sa. Iată cele mai virale momente de la Premiile Oscar 2020. 

Natalie Portman a purtat o capă semnată Dior, brodată cu numele tuturor femeilor-regizori care nu au fost nominalizate în cadrul decernării.

 

Publicul a crezut că Brad Pitt a vapat pe covorul roșu.

Julia Butters, protagonista filmului „Once Upon a Time in Hollywood” a adus un sendviș cu curcan la decernare în geanta sa. Actrița a declarat că nu i-a plăcut meniul.

Keanu Reeves și-a făcut apariția alături de mama sa, în calitate de parteneră, pe covorul roșu.

Eminem a surprins audiența printr-un moment surpriză pe scenă.

James Corden și Rebel Wilson au recreat personajele lor din filmul „Cats” pe scena Oscarurilor.

Ray Romano a amuțit audiența prin… simpla lui prezență.

Jane Fonda a menținut suspansul printr-o pauză înainte de a anunța că filmul „Parasite” a primit premiul pentru „Best Picture”.

Urmărește galeria foto pentru imagini cu ținutele de pe covorul roșu.