Beauty

Premiile VMA 2020: cele mai reușite look-uri de beauty și coafuri

iulia.statie
August 31, 2020 12:33 PM

Premiile MTV VMA s-au desfășurat diferit anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, însă, celebritățile nu și-au pierdut îndemânarea atunci când vine vorba de coafuri și look-uri de beauty!

Pe aceeasi temaȚinutele vedetelor de la afterparty-ul MTV Video Music Awards

Cele mai reușite look-uri de beauty și coafuri de la premiile VMA 2020

Celebritățile A-list au participat la un eveniment virtual, prezentându-și cele mai bune alegeri în materie de ținute, coafuri și machiaje. De la părul lung argintiu prezentat de Lady Gaga la coafura prezentată de Ariana Grande, nu am fost dezamăgite! Până la urmă, vedetele noastre au revenit în forță, chiar dacă nu au avut audiență.

Anul acesta, câștigătoarea în materie de ținute și beauty este, fără dar și poate, Lady Gaga, ce ne-a prezentat câteva outfit-uri ce ne-au șocat și minunat în același timp, ca de obicei. Bebe Rexha a mers la un alt nivel atunci când vorbim de lungimea unghiilor, dar, cu siguranță a meritat.

Bella Hadid

Bella a preferat să își mențină look-ul în nuanțe de nude și să atragă atenția asupra ochilor, adăugând mult eyeliner pentru un machiaj dramatic. Când vine vorba de coafura ei, modelul și-a prins părul într-o coadă dezordonată, lăsând două șuvițe libere.

Madison Beer

Madison este o altă celebritate ce a preferat un machiaj natural și pare că și-a făcut temele, pentru că în 2020 look-urile cu accente pământii și stilul no-makeup-makeup revin în trend-uri. Cât despre coafură, aceasta a preferat să își lase părul liber, dezvăluindu-ne un balayage strălucitor.

 

View this post on Instagram

 

🖤✨ @vmas @mtv wearing @muglerofficial

A post shared by madison beer (@madisonbeer) on

Bebe Rexha

Bebe Rexha a decis să se ducă până la capăt cu un look glam! Cu un machiaj bronzy, cu accente puternice pământii, unghii extrem de lungi și o coadă tip wet hair look, cântăreața a strălucit.

 

View this post on Instagram

 

I felt so so good in this glam 💅🏼 @vmas

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Miley Cyrus

Miley nu este o fană a machiajelor exagerate, ci doar adaugă un ruj roșu atunci când vrea să strălucească, căci artista tinde să atragă atenția asupra ținutelor sale. De data aceasta, nu rujul senzual ne-a atras atenția, ci coafura nouă pe care Miley a prezentat-o!

 

View this post on Instagram

 

@vmas red carpet moment yasssssss @muglerofficial 📸 @vijatm

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ariana Grande

Ariana Grande tocmai și-a schimbat semnătura? În trecut, vedeta ne obișnuise cu părul prins într-o coadă lungă, însă, pentru performanța ei, aceasta a optat pentru două codițe. Când vine vorba de machiaj, artista a rămas în zona ei confortabilă, optând pentru un eyeliner negru, gloss și fard alb.

Lady Gaga

O desemnăm pe Lady Gaga regina serii pentru că, așa cum ne-a obișnuit, aceasta nu s-a limitat la o singură ținută. Când vine vorba de machiaj, la fel ca restul vedetelor, a preferat să rămână într-o zonă plină de nuanțe nude și să atragă atenția asupra coafurii, prezentând un păr lung, argintiu.

 

View this post on Instagram

 

I was wearing face shields before it was a thing 👆🤣 #VMAs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on