Fashion

Preț-record pentru o geantă Hermès Birkin, încrustată cu diamante: 220.000 de euro

andreea voicu
March 18, 2020 19:34 PM

Brandul francez Hermès Birkin este cunoscut pentru accesoriile exclusiviste extrem de scumpe! Prima geantă lansată a fost ‘Haut a Courroies’, în 1900, și era destinată celor care călătoreau și își puneau șaua în ea. De aceea, logo-ul Hermès este reprezentat de o trăsură și un cal.

Pe aceeasi temaExclusivismul absolut: geanta Hermes Birkin! Cum o poartă vedetele de la noi!

Preț-record pentru o geantă Hermès Birkin, încrustată cu diamante: 220.000 de euro

Anii au trecut, însă casa de modă Hermès a căpătat tot mai multă prestanță și celebritate în întreaga lume.

A reușit să rămână în topul brandurilor de lux, mai ales prin prisma faptului că Hermès este asociat cu eleganță, rafinament și calitate impecabilă.

Astăzi, brandul este la mare căutare, mai ales pentru gențile iconice, care valorează enorm de mult. Recent, site-ul ‘Vestiaire Collective’ a listat trei genți exclusiviste ale casei de modă Hermès Birkin. 

Pe lista acestora se regăsesc două geanți Hermès de tip Birkin din piele de crocodil maro sau roz, ambele la prețul de 162.000 euro. Cea mai scumpă rămâne, însă, geanta neagră din piele de crocodil și încrustată cu diamante, care valorează nu mai puțin de 220.000 de euro. O puteți achiziționa AICI. 

Nu este pentru prima dată când Hermès Birkin lansează piese de acest gen. În 2017, o altă geantă excepțională a casei de modă franceză a bătut un record de vânzare la licitația unui accesoriu de lux, cu 380.000 de dolari. 

Geanta ‘Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30’, ornată cu diamante și cu aur, a fost adjudecată de către un cumpărător anonim care a licitat telefonic, scrie presa internațională.

De asemenea, brandul francez crează anual doar două genți Diamond Himalaya, ceea ce face ca acest accesoriu de lux să fie unul dintre cele mai râvnite din lume.

Sursa: Vogue