Vedete

Previziune sumbră pentru cuplul Meghan Markle - Prințul Harry! ”Povestea asta s-a mai întâmplat înainte şi se poate repeta şi acum”

maria.apostol
August 31, 2021 11:43 AM

Previziune sumbră pentru cuplul Meghan Markle – Prințul Harry. Cei doi ar putea sfârși în anonimat. Predicția a plecat de la faptul că un alt cuplu care a părăsit familia regală a pățit la fel. 

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au părăsit definitiv casa regală britanică. Aceștia au anunțat-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei.

Previziune sumbră pentru cuplul Meghan Markle – Prințul Harry

În continuare aceştia se bucură, încă, de privilegiile faptului că au făcut parte din aceasta. Cu toate acestea, experţii regali sunt de părere că acest lucru nu va mai dura mult. Aceștia susțin că faima celor doi se va diminua, cu anii, Meghan şi Harry riscând, chiar, să devină victimele… uitării. Nick Bullen, co-fondatorul postului True Royalty TV, a făcut o paralelă între aceştia şi un alt cuplu regal celebru care a părăsit familia regală. Este vorba despre fostul rege Edward al VIII-lea şi Wallis Simpson, relatează okmagazine.ro.

Într-o intervenţie pentru Fox News, acesta îşi aminteşte despre cazul celor doi şi despre faptul că, în timp, aceştia au sfârşit în anonimat, după ce lumea şi-a pierdut interesul pentru ei. “Au devenit un fel de oaspeţi ciudaţi la petrecerile din New York. Lucrul acesta ne face să ne întrebăm cât timp vor rezista Harry şi Meghan la un nivel al celebrităţii atât de ridicat. Povestea asta s-a mai întâmplat înainte şi se poate repeta şi acum”. “Paralelele dintre cei doi duci sunt fascinante. Amândoi s-au căsătorit cu femei americane divorţate.

În plus, Edward şi fratele său, Regele George al VI-lea, au avut, la rândul lor, partea lor de rivalitate frăţească, un lucru asemănător cu relaţia tensionată pe care o au acum Harry şi William. Dar Edward şi fratele său nu şi-au rezolvat niciodată divergenţele”, continuă expertul regal.