News

Prezentatoarea Irina Mohora a născut! Primele imagini cu fetița ei

maria.apostol
August 23, 2021 11:40 AM

Prezentatoarea Irina Mohora a născut! Vedeta TVR a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță perfect sănătoasă. 

Prezentatoarea Irina Mohora a născut

Actrița și prezentatoarea de la TVR Irina Mohora (36 de ani) a adus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta de televiziune a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Prezentatoarea a publicat o imagine cu fetița sa, dar a și dezvăluit numele micuței. O cheamă Zara Elena. „Ce frumoasă e viața acum că tu ai venit pe lume! Zara Elena”, a scris ea pe Instagram.

Irina Mohora.Fosta actriță din „Secretul Mariei” și soțul ei mai au un băiețel, pe Zian.Înainte cu câteva luni de a naște al doilea copil, Irina Mohora a dezvăluit câteva detalii despre a doua sarcină.

A fost total diferită față de sarcina cu Zian, nu este o sarcină grea, însă în cazul puștiului meu, acum patru ani, habar n-am avut cum e să fii însărcinată, niciun simptom, dimpotrivă, aveam multă energie și toată lumea mă întreba cum mă simt, iar eu spuneam că mă simt ca înainte. Ei bine, de data aceasta, în primele trei luni, am aflat și eu cum să fii însărcinată, în sensul în care am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsă de energie, somnolență, dar imediat ce am trecut de primul trimestru, lucrurile au revenit la normal, cum știam că o să fie de la sarcina cu Zian”, a declarat Irina Mohora pentru Click.