News

Prietena Ducesei Meghan Markle a făcut dezvăluiri uluitoare. De ce a fost îngrijorată când fosta actriță s-a căsătorit cu Prințul Harry

iulia.statie
March 23, 2021 18:18 PM

Înainte ca Meghan Markle și Prințul Harry să se căsătorească în luna mai 2018, se pare că prietena ei din copilărie, Simone Burns Dilley, a fost extrem de îngrijorată pentru fosta actriță, căci aceasta intra într-o lume nouă, alături de Familia Regală, iar fiecare mișcare avea să îi fie urmărită de către presa britanică.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a împărtășit informații personale cu autorii 'Finding Freedom'

Ce spune prietena Ducesei Meghan Markle despre relația fostei actrițe cu Prințul Harry

„Eram toți fericiți pentru ea…dar, în același timp, eram îngrijorată.”, a spus Simone Burns Dilley într-un episod ‘E! True Hollywood Story’, dezvăluit luni, 22 martie. „Era divorțată, este metisă. Mă gândeam, Doamne, o să fie foarte răi cu ea.”, a adăugat aceasta.

Fosta actriță, în vârstă de 39 de ani, a mai fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Engelson. Cei doi și-au unit destinele în septembrie 2011, dar relația nu a avut succes, așa că și-au spus adio în august 2013. Meghan Markle a început apoi o relație cu Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință în 2016.

La mai puțin de un an, aceștia își anunțau logodna, iar milioane de oameni puteau să urmărească cum ei devin soț și soție într-o ceremonie superbă ținută în Windsor, în luna mai 2018. Încă de când toată lumea a aflat că fosta actriță are o relație cu nepotul Reginei Elisabeta, fiecare mișcare a ei a fost urmărită de tabloidele britanice.

Așa cum prietena ei se temea, Meghan Markle a trecut prin momente grele. Aceasta a dezvăluit în timpul interviului exploziv cu Oprah Winfrey nu doar că reprezenta un subiect preferat de discuție pentru presă, dar simțea că ea și soțul ei nu erau apărați de către Familia Regală la fel ca și alte rude.

Meghan Markle, dezvăluiri uluitoare. Ce a spus despre Familia Regală

 „Abia după ce am fost căsătoriți și totul a început să se înrăutățească, am ajuns să înțeleg că nu numai că nu eram protejați, ci…nu erau dispuși să spună adevărul pentru a mă proteja pe mine și pe soțul meu.”, a declarat Ducesa de Sussex pentru Oprah Winfrey.

Mai mult, au existat momente în care Meghan Markle s-a gândit la sinucidere. Aceasta a povestit că a apelat la ajutor pentru că simțea că nu își mai dorește să fie în viață. „Am spus că am nevoie de ajutor. Mi s-a spus că nu pot să primesc pentru că ar da rău pentru Familia Regală. Am fost la unul dintre cei mai mari seniori pentru a primi ajutor.”, a zis ea.

„Mi-a fost rușine să zic acest lucru în acel moment, mi-a fost rușine să îi spun lui Harry acest lucru. Dar știam că dacă nu aș fi spus totul, atunci aș fi făcut-o. Nu îmi mai doream să rămân în viață. Era clar, real, mă speria și era un gând constant.”, a continuat aceasta.