News

Prietenia dintre Meghan Markle, Prințul Harry și soții Clooney

adelina.duinea
June 11, 2019 14:30 PM

De o lungă perioadă de timp, pe soții Clooney și Ducii de Sussex îi leagă o strânsă prietenie. Nimeni n-a mai pus la îndoială legătura dintre cele două cupluri după ce Amal și George Clooney s-au numărat printre invitații de la nunta cuplului regal.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Prietenia dintre Meghan Markle, Prințul Harry și soții Clooney

La doar un an de la ceremonie, actorul s-a dovedit a fi un susținător sincer al relației celor doi. A vorbit în interviuri despre Meghan Markle, dar și despre criticile dure aduse în presă la adresa Ducesei.

Mulți dintre fanii cuplului regal au bănuit chiar că actorul și soția sa vor fi nașii fiului lor, Archie Harrison. Clooney a negat însă zvonurile imediat după nașterea micuțului. Într-un interviu, George a precizat că, deși nu-i va fi naș, pe el și pe băiețel îi leagă foarte multe.

Citește și: Meghan Markle călătorește alături de fiul ei în Los Angeles! Care sunt planurile cuplului regal?

George și Archie au fost ambii născuți pe 6 mai. „Este puțin enervant, dacă stai să te gândești. Deja îmi „împărțeam” ziua de naștere cu Orson Welles și Sigmund Freud, iar acum se naște micuțul ăsta. Scad în importanță pe parcurs.”

Într-un alt interviu, actorul a vorbit și despre cât de apropiați sunt cei patru. „Locuim aproape unii de alții, cinăm împreună și suntem prieteni din toate motivele pentru care ai fi prieten cu oricine. Sunt foarte drăguți, politicoși, respectuoși, amuzanți și buni. Se iubesc și vor fi părinți minunați.”

Un lucru nu-l vom afla însă niciodată: cum s-au cunoscut. Întrebat despre asta, George a mărturisit: „Doar îi cunosc.” 

Sursă: www.townandcountrymag.com