News

Prima fotografie cu fetița lui Cardi B! Cu cine seamănă micuța

Verdict.ro
December 6, 2018 09:40 AM

Seara trecută, Cardi B a postat pe contul personal de Instagram prima fotografie cu fetița ei, Kulture. Rapperița a născut în luna iulie a acestui an, însă până acum a decis să o țină pe micuță ascunsă.

Prima fotografie cu fetița lui Cardi B! Cu cine seamănă micuța

În fotografie, bebelușa este îmbrăcată în roz din cap până în picioare și poartă o babețică personalizată pe care este cusut numele ei. Kulture este fiica lui Cardi B și a soțului ei, rapperul Offset.

Cardi B și Offset s-au despărțit. Rapperița a făcut personal anunțul pe pagina sa de Instagram. Artista s-a filmat descriind în câteva cuvinte ultima perioadă din viețile celor doi. Spunând că nimeni nu este de vină și că întotdeauna îl va iubi pe Offset, vedeta a mărturisit că cei doi nu mai formează un cuplu. Iată mesajul!

„Pentru că o mulțime de oameni m-au „stresat” în ultima perioadă.. Știți, încerc de ceva timp să „rezolv” situația dintre mine și tatăl fetiței mele. Suntem foarte buni prieteni, suntem foarte buni parteneri de afaceri. Întodeauna apelez la el când am nevoie să vorbesc cu cineva.

Avem foarte multă iubire unul pentru altul, însă lucrurile nu au prea mers între noi de o perioadă lungă de timp. Nu este vina nimănui, cred că doar ne-am înstrăinat unul de altul. Nu mai suntem împreună. Probabil va dura ceva timp până vom divorța, însă întotdeauna îl voi iubi pentru că este tatăl fetiței mele.”

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on