News

Prima imagine cu Pamela Anderson și cel de-al cincilea soţ, Jon Peters

andreea voicu
January 25, 2020 15:47 PM

Pamela Anderson a luat prin surprindere pe toată lumea, zilele trecute, după ce s-a căsătorit în secret pentru a cincea oară.

Pe aceeasi temaPamela Anderson s-a căsătorit în secret! Vedeta a mers spre altar pentru a cincea oară

Prima imagine cu Pamela Anderson și cel de-al cincilea soţ, Jon Peters

Actrița de 52 de ani și-a unit destinul cu producătorul Jon Peters, mai în vârstă decât ea cu 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit pe 20 ianuarie, în Malibu, însă abia acum a apărut prima imagine cu cei doi.

Pamela Anderson a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare fericită lângă actualul ei partener. Fotografia a fost postată la story și este pentru prima dată când fostul fotomodel l-a arătat pe cel de-al cincilea soț.

Pamela Anderson și Jon Peters se cunosc de mai bine de 30 de ani, însă abia acum s-au îndrăgostit. Cei doi formează un cuplu de doar câteva luni. Prima dată s-au întâlnit la o petrecere organizată la conacul Playboy din Los Angeles.

‘Ne înţelegem şi ne respectăm. Ne iubim mult. Eu sunt norocoasă, dovadă că Dumnezeu are un plan’, a spus Pamela Anderson într-un interviu publicat în The Hollywood Reporter.

Vedeta din ‘Baywatch’ a mai fost căsătorită de 4 ori, cu Tommy Lee, Kid Rock şi Rick Salomon (de două ori). Ultima relație a divei a fost cu jucătorul de fotbal Adil Rami.

Vezi și: Ce destinații exotice au ales vedetele din România la început de an

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Time for a change … New chapter’s bring excitement happiness, love.. if you’re willing to take a chance 💋 Always, living a dream 🦋 Photo @carmeloredondofotografo

O postare distribuită de The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) pe