Fashion

Primark a lansat colecția de Primăvară Vară 2019, inspirată de păpușa Barbie

nicoleta.ispasescu
May 6, 2019 06:58 AM

Primark tocmai a anunțat o colaborare pentru o colecție capsulă cu o companie mare, care anul acesta împlinește 60 de ani – Barbie.

În cinstea iconicului brand, fanii Barbie pot adăuga în garderoba lor o gamă specială de haine și accesorii cu cea mai populară păpușă. Prețurile sunt extrem de accesibile, începând cu 2,6 dolari.

Colecția Barbie x Primark a intrat în magazine de pe 3 mai și arată perfect. Colecția de vacanță include 19 piese, printre care și costume de baie și prosoape de plajă.

Dacă sunteți în căutarea unor articole pentru plajă, veți fi surprinși să vedeți că un costum de baie costă 10,5 dolari, la fel și un prosop, iar o sticlă de apă 9 dolari.

Numai bun pentru festivaluri, Primark a lansat, de asemenea, un tricou Barbie, pe care îl puteți achiziționa la prețul de 10, 5 dolari, la fel și un crop-top, sau o borsetă, în timp ce o geantă de umăr costă 15,8 dolari.

Primark a lansat colecția de Primăvară Vară 2019, inspirată de păpușa Barbie

Potrivit site-ului Primark: „Barbie a devenit un icon de împuternicire al fetelor și al femeilor, la nivel global. Pentru a sărbători acest trendsetter, care are un gust de a se îmbrăca incontestabil uimitor, noi am lansat o colecție nouă, toată roz, astfel încât să o puteți reprezenta pe Barbie, fie că sunteți în oraș, fie că vă aflați pe o plajă”.

„Așa că, La mulți ani Barbie!”.

Ce trebuie să știi despre compania Barbie

Barbie a fost lansată în martie 1959 de către femeia de afaceri americană Ruth Handler.

Compania americană de jucării Mattel a vândut peste un miliard de păpuși Barbie, de când a fost lansată, devenind cea mai profitabilă linie din companie.