News

Primele declarații ale Melaniei despre divorțul de Donald Trump: ”Sunt cea mai hărţuită persoană din lume”

nicoleta.ispasescu
October 17, 2018 10:06 AM

În ultima perioadă au apărut multe zvonuri despre căsnicia Primei Doamne cu Președintele Statelor Unite ale Americii. Astfel, Melania Trump s-a hotărât să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre divorțul de Donald Trump.

Pe aceeasi temaMelania Trump respinge zvonurile infidelităţii lui Donald Trump: "Am lucruri mai importante de făcut"

Zvonurile despre o despărțire iminentă între Melania și Donald Trump au apărut pentru prima oară în 2016, însă gurile rele au declarat că dobândirea mandatului de președinte de către acesta a stopat intențiile soției sale.

”Sunt cea mai hărţuită persoană din lume”

Sătulă fiind de știrile apărute despre divorțul ei, Melania Trump nu a mai rezistat și s-a descis să rupă tăcerea în ceea ce privește stadiul căsniciei ei.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a declarat că nu s-a pus problema niciodată de divorț și asigură pe toată lumea că relația lor este una foarte bună.  Din contră, ea se simte, mai degrabă, hărțuită de știrile care apar în presă.

„Ştiu că lumea iubeşte ştirile astea senzaţionale despre noi. Este ok, înţeleg. Vă asigur că suntem foarte bine şi căsnicia noastră la fel. Sunt mamă şi Primă Doamnă. Am lucruri mai importante la care să mă gândesc, sincer. Da, suntem bine. Sunt speculaţii ale presei, sunt bârfe. Nu întotdeauna e spus adevărul. Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume. Una dintre cele mai hărţuite, dacă chiar vedeţi ce spune lumea despre mine”, a declarat Melania Trump.

Sursa: Viva.ro