News

Primele dezvăluiri șocante făcute de Prințul Harry în interviul cu Oprah Winfrey. De ce credea că Meghan Markle va sfârși ca mama lui, Prințesa Diana

iulia.statie
March 1, 2021 17:21 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să vorbească cu Oprah Winfrey într-un interviu despre Familia Regală și problemele întâmpinate de cei doi. Deși discuția nu a fost încă ascultată de toată lumea, a fost publicat un teaser în care Ducele de Sussex a făcut câteva dezvăluiri șocante.

Pe aceeasi temaCe nume ar putea să aleagă Meghan Markle și Prințul Harry pentru al doilea bebeluș. Fanii și-au spus părerea: Diana!

Prințul Harry a făcut dezvăluiri șocante. Ce a spus despre legătura dintre Meghan Markle și Prințesa Diana

Interviul complet va fi lansat pe data de 7 martie. Totuși, până atunci, în promo-ul lansat, Meghan Markle nu vorbește deloc, deși Oprah îi adresează o întrebare destul de incomodă, la care fanii abia așteaptă să audă răspunsul: „Ai tăcut sau ai fost forțată să taci?”

În același timp, vedeta de televiziune le-a dezvăluit tuturor că nu vor exista discuții în afara limitelor. Meghan Markle apare alături de soțul său îmbrăcată într-o rochie semnată Giorgio Armani. Aceasta îi strânge mâna soțului ei, în timp ce el vorbește despre moartea mamei sale, dar și despre frica pe care a avut-o în legătură cu partenera lui.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca istoria să nu se repete.”, a spus Ducele de Sussex, făcând referire la moartea mamei sale, Prințesa Diana, ce a sfârșit într-un accident tragic din Paris. Pe atunci, ea era urmărită de paparazzi, iar Prințul s-a temut ca soția lui să nu pățească același lucru.

„Sunt pur și simplu ușurat și fericit că pot sta aici vorbind cu tine alături de soția mea pentru că mi-e greu să-mi imaginez cum ar fi fost pentru ea să treacă de una singură prin toate astea cu mulți ani în urmă. A fost incredibil de greu pentru noi doi, dar cel puțin ne avem unul pe celălalt.”, a adăugat Ducele de Sussex.

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au plecat de lângă Familia Regală

Potrivit CBS, ei vor apărea într-un episod special ce va acoperi multe subiecte, iar Meghan Markle va discuta despre  decizia de a renunța la îndatoririle regale, viața de mămică, căsătoria cu alesul său și multe altele. Mai târziu, Prințul Harry va veni alături de ea pentru a oferi informații despre mutarea lor în Statele Unite, dar și despre ce planuri au pentru viitor.

După cum am văzut în promo, se pare că Ducele a decis să vorbească și despre moartea tragică a mamei sale, Prințesa Diana, dar și despre frica de a-și pierde soția. Chiar în urmă cu doar câteva zile, el a mai participat la un alt interviu cu James Corden, unde a vorbit despre decizia de a pleca din Familia Regală.

„Știm toți cum poate să fie presa britanică, îmi distrugea sănătatea mintală. Mi-am dat seama că este un mediu toxic. Deci am făcut ce ar face orice soț și tată, trebuia să îmi scot familia de acolo.”, a spus Prințul.