News

Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova

andreea voicu
February 13, 2020 21:13 PM

Enrique Iglesias și iubita lui, Anna Kournikova, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit din nou părinți.

Pe aceeasi temaCât de mult au crescut gemenii lui Enrique Iglesias! Ce videoclip inedit a dezvăluit Anna Kournikova cu aceștia

Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova

La două zile după ce s-a aflat oficial că fosta tenismenă rusă a născut, Anna Kournikova a publicat și primele imagini pe pagina personală de Instagram cu cel mai nou membru al familiei.

De asemenea, la descrierea celor două poze superbe cu bebelușul, vedeta a scris data exactă când a adus-o pe lume pe cea mică. Anna Kournikova a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 30 ianuarie 2020. Și partenerul ei, Enrique, nu s-a abținut și a arătat fanilor săi o imagine emoționantă cu micuța.

Enrique Iglesias și Anna au fost dintotdeauna discreți cu viața personală, deși sunt împreună din anul 2001. Cei doi mai au doi gemeni, Nicolas și Lucy, în vârstă de doi anișori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My Sunshine 01.30.2020

O postare distribuită de Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) pe

La fel ca și la prima naștere, Anna Kournikova și-a ținut secretă sarcina până în ultima clipă. Revista spaniolă ‘Hola’ a fost cea care a confirmat că cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Atunci, primele imagini cu micuții le-au publicat tot pe rețelele de socializare.

Celebrul solist și fosta jucătoare de tenis au fost la un pas de despărțire de mai multe ori, potrivit presei de scandal americane.

Se zvonea că artistul a înșelat-o în repetate rânduri. În 2014, publicația ‘News of the World’ anunța că artistul a avut o aventură cu Emma Kearney, o actriță australiană, în vârstă de 25 de ani.

‘Enrique are o energie incredibila. Este un amant fantastic’, declara Emma Kearney.

Cu toate acestea, Enrique Iglesias și Anna Kournikova au rămas împreună și au decis să își întemeieze o familie! Nu se știe nici măcar dacă cei doi sunt căsătoriţi sau nu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

01.30.2020

O postare distribuită de Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) pe